Jobb ha elmondom, vagy inkább hallgassak?
29 ÉVes nő vagyok van férjem és 2 gyerekünk. Albérletben
lakunk anyuval és az élettársával. Mikor egyedül voltam itthon az élettársa odajött hozzám és elnondta hogy tetszek neki meg elkezdett simogatni és megpróbált megcsókolni. Nem tudom elmindjam-e ezt a férjemnek vagy anyunak mert nagy balhé lenne belőle, ès nem akarom anyukàmat sem megbántan, de hagyjam hogy egy ilyen emberrel éljen? Mi a férjemmel hamarosan el szeretnén költözni de addig hogy figom elviselni?
Szia
Szerintem amikor nincsenek otthon a gyerekek mond el a férjednek, ő valószinüleg félholtra veri a gyerekeknek meg mondjátok ,hogy elesett... Azért nem lesz mindegy az előadás sem. Persze ezek után költözni kell. Anyudnak meg elmondja az élettársa ,hogy mi történt.
Nálunk a családban a házastársak még azt is elmondják egymásnak ,hogy miket beszéltek a másikkal. Egy ilyen eset után kb azonnal telefonálna totál idegesen a feleségem sírógörcs előtti állapotban,hogy mi trtént...
A másik, miért bántanád anyukádat, ha felhívod a figyelmét arra, milyen emberrel éltek együtt? Talán Te tehetsz róla?
Ha anyud normálisan áll a dologhoz, minimum számonkéri és kidobja a francba.
Köszi a válaszokat. Most is tiszta ideg vagyok és a sírás kerülget. Sajnos sokat van úgy hogy egyedül vagyok vele itthon mert a kisfiammal nem tudok egész nap elmenni itthonrol
anyu es a férjem meg dolgozik. Én mindig kerülöm a társaságát de sajnos egy házban élünk igy elég nehéz. Pont azért nem merem elmondani a peromnak mert félek hogy nekimegy bár megérdemelné. mikp a férjem hazaért ugy beszélgetett vele mint. ha mi se történt volna. Gondolkodtam hogy telefonnal fölveszem amit mond hogy legyen bizonyítékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!