A szüleim furcsán fognak rám nézni, ha elmondom nekik, hogy szeretnék lottózni? Érdemes lottózni? Ti szoktatok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 12:21
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Minimális az esély a nyerésre, legalábbis a komolyabbra. Parasztvakítás. Heti 1-1 lottó mondjuk belefér, de semmi értelme.
2/18 anonim válasza:
Melóhelyen szoktunk,15-en vagyunk,mindenki bead 225-öt,és mond 5 (vagy 6,mikor melyik fizet többet) számot,és megjátszuk őket.
Nyerni ritkán szoktunk,akkor is csak pár ezret.
3/18 anonim válasza:
Kaparóssal gyakrabban lehet nyerni. Ma is nyertem vele 500 Ft-ot, és csak 200 FT-ba került
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,én éjjel azt álmodtam hogy megnyertem a főnyereményt,ezért akarok lottózni
2012. nov. 29. 12:27
5/18 anonim válasza:
Én úgy játszok adok fel egyet, de ha nem nyerek akkor fél évig nem játszok. Néha megér egy próbát a szerencséd próbára tétele, de nagy pénzeket erre áldozni nem érdemes.
6/18 anonim válasza:
Én csak akkor lottózom, ha nagyobb a nyeremény. Ilyenkor is kéthetente feladok egyet az csók.
7/18 anonim válasza:
Akkor néznek rád furcsán, ha elmondod, hogy szeretsz lottózni és erre te valamilyen reakciót vársz:D
8/18 anonim válasza:
Nagyon szerencse kérdése a nagyobb nyeremény. Régen játszottam heti 30 szelvénnyel. Állandó számokból variáció. Éves szinten, úgy a nulla körül voltam. Abban bízni, hogy ebből lesz pénzed, reménytelen eset.
9/18 anonim válasza:
Gondolom a zsebpénzeddel azt csinálsz,amit akarsz.Viszont őket kell megkérned,hogy feladják,mert kiskorú nem játszhat.
10/18 anonim válasza:
Szüleim tizenakárhány évig lottóztak és még egy lukas tornacsukát sem nyertek.Szóval szerintem nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!