Ezzel csak közelebb lökném őket egymáshoz ha elmondom a párom szeretőjének a párjának hogy tudok a 4 hónapja tartó románcukról?
inkább maradj egyedül, minthogy palimadárnak nézzenek
Gyerekkel is találhatsz magadnak párt, ettől a férfitól meg csak jobbat.
Valóban benne van a pakliban, hogy ha szóváteszed a dolgot akkor ők ketten hivatalosan is együtt lesznek, de boldogítsa egymást a két hülye
Akkor mit akarsz? Hallgatni és élni egy illúzióban, mintha minden rendben lenne?
Mindenképp borítanod kell a bilit, legalább a saját részedről. Ha lelép vele a férjed, akkor menjen! Jobb, ha házasságon belül félrekefél éveken át?
ma 17:38
Nem nem jobb,de úgy még van esély hogy megúnja a 1otyót és rájön hogy engem szeret,mert sajnos én szeretem
Igen, van rá esély hogy megunja. Aztán majd a következő 10-et is mindig megunja.
Ezt tanulja a gyereked? Ezt a példát lássa maga előtt, hogy ez a normális család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!