Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel csak közelebb lökném...

Ezzel csak közelebb lökném őket egymáshoz ha elmondom a párom szeretőjének a párjának hogy tudok a 4 hónapja tartó románcukról?

Figyelt kérdés
Én már tudom 1 hónapja,de még nem szóltam senkinek,de közben megtudtam hogy a nőnek is van párja,hogy ő házas e azt nem tudom,de azt tudom hogy van kapcsolata!Nem akarom hogy össze jöjjenek,hogyan tudnám e1távilítani a közeléből?Félek ha borítom a bilit akkor még közelebb kerülnek egymáshoz?Mit tennél?
2012. ápr. 23. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Képes lennél lefeküdni vele úgy, hogy tudod az előző éjjel más nőt d*gott?
2012. ápr. 23. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha megunja a lotyót, akkor keres másikat és így tovább. De ha neked ez kell, akkor nem kell itt sírni, tűrjed!!!!! ;)
2012. ápr. 23. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

KEdves kerdezo a sajat erzelmeidre figyelj, es arra, hogy mit kapsz a parodtol, miert lepett felre? Ezt a paroddal kell rendezned, megbeszelned, mivel a te szamodra ez a legfontosabb!

Eltudod fogadni, hogy szeretoje van, nem megalazo ez szamodra? Miert tart szeretot, s miert adsz erre lehetoseget? Ha ugy erzed, hogy hibaztal valamiben, akkor probald azt kijavitani, de ha mar erzed, hogy a parod nem erezz irantad, akkor semmi ertelme ezt igy elviselned, onmagadnak artasz.

2012. ápr. 23. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Borítanám a kapcsolatomat és a csajét is. Aztán megoldanám valahogy egymagam az életem. Amúgy meg ha a férjed ennyire gerinctelen jobb is ha megy és titeket békén hagy. Vagy neked csak az anyagi jó lét számítana? Mert ha szereted kizárt, hogy ezt hagyjad.
2012. ápr. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!