Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszóljak neki én hogy vegye...

Beszóljak neki én hogy vegye észre magát, vagy mosolyogva hallgassak, mit csinálna más a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt,3 hónapja együtt is lakunk Pesten. Van neki egy lány ismerőse még a régi lakóhelyéről akivel facebookon szokott néha beszélni. A lány már lassan 10 éve nem látta barátomat,és most hogy Pesten van szeretne vele találkozni,mert így már nem laknak annyira messze egymástól.

Míg otthon voltunk,akkor is mindig irt neki,tudja h van barátomnak barátnője és azt is h most együtt lakunk.

Az a bajom ezzel a lánnyal,hogy nem olyan dolgokat ir amit egy barát szokott. Mondok pár példát.

PL: "Tökre hiányzol ám... tegnap veled álmodtam,annyira jó volt... hétvégén nem jössz el hozzám?" stb...

Engem baromira idegesít hogy ilyeneket ir,nem tartja tiszteletben hogy a barátomnak van valakije szerintem. Barátom ilyenkor vagy nem ir semmit,vagy néha meg irja mikor irja h menjen le hozzá h nem ér rá,mert a barátnőjével van közös programja. Ilyenkor 1-2 napig semmi,aztán megint kezdi a veled álmodtam,tök jó lenne találkozni most h ilyen közel vagy szöveget. Ezen kívül az apró cseprő napi dolgait is megirja neki.

A cérna most szakadt el. A lány irt egy üzenetet h ha hegy nem megy Mohamedhez,Mohamedhez megy a hegyhez. tehát hétvégén felül a vonatra és feljön pestre. Megirta h mire ér be a vonat,arra a barátom menjen ki elé.

marha pofátlannak tartom a kiscsajt egyébként,első körben mikor mutatta barátom mit irt,mondtam neki h ne menjen ki elé. Ennyi. Mit képzel magáról? Hogy csak ugy megbeszélés nélkül programot csinál a barátomnak?

Ő úgy gondolja h majd kettesben töltik a napot,elmennek barátommal ide-oda. Azt is irta h mondja azt nekem h tulóráznia kell és akkor nekem nem is kell tudni h találkoznak,hátha féltékeny lennék.

Tegnap este óta rágom magam h mit csináljon a barátom? Bizzak benne és töltse vele a napot(de ugy h megmondja a kis csajnak h nem hazudott nekem semmit)? vagy mondjam meg a barátomnak h ne menjen és mondja meg a lánynak h nem ér rá? Vagy menjen ki elé,és hozza fel legalább megismerem alapon? Ha ezt az utolsó verziót mondom a barátomnak h menjen ki elé,és hozza fel ismerem magam annyira h kicsit beszólnék a lánynak... Elmondanám h nekünk nincsenek titkaink egymás elött,tudok róla h miket szokott neki irni...és megkérdezném h nem érzi ezt kicsit gáznak h tudja h van barátnője és ilyen dolgokat ir? Meg kérdezném azt is h szerinted hol érdekli az én barátomat h te elmentél intimgyantáztatni? Két kávé között kérdeznék beszólógatás szinten tőle ilyet.

2013. febr. 26. 18:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de lécci írd majd meg hogy mi lett, mert nagyon kíváncsi vagyok. :) Ez jobb mint egy szappanopera. :D

Amúgy én is ideges lennék a helyedben.

2013. febr. 28. 15:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Én továbbra is azt mondom ha le is pontozol hogy a pasidnak is van baja.

Mikor valaki azt írná nekem hogy jön, akkor egyszerűen azt írom, hogy bocs de ne gyere, nincs értelme, nem fér bele az időmbe és ennyi. Ebből még nálatok komoly gondok lesznek hidd el. Te nem látod reálisan a dolgot, véded a pasit ami természetes de mi kívülállóként sokkal jobban látjuk.

2013. márc. 1. 09:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Többször volt h megirta neki h nincs erre ideje,nem ér rá... talán most ha találkozunk igy hármasban észbe kap a csaj h a barátomnak van vkije,és ő tök feleslegesen irogat neki olyan dolgokat amiket nem kéne.
2013. márc. 1. 11:18
 24/30 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt :DD
2013. márc. 1. 14:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem lesz hiteles, ha végül mást tesz, mint amit hússzor elmondott.
2013. márc. 1. 19:56
 26/30 A kérdező kommentje:
A csaj meglepödött h én is ott vagyok az állomáson. Mondta h nem tudta h én is jövök. Barátom bemutatott minket egymásnak,meg mondta neki h hiaz irta h akkor itt találkozunk. Voltunk egy két helyen,felmentünk hozzánk. Beszélgettünk h miota vagyunk együtt meg mit dolgozunk,ő mit csinál. Tettem fel pár kérdést,meg mondtam pár dolgot. Pl h minek kérdez olyat amit tud,h pl h hogyan jöttünk össze meg miota vagyunk együtt. Kérdeztem h ennyire nem figyel,érdekli h mit ir a barátom?
2013. márc. 3. 15:11
 27/30 A kérdező kommentje:

Barátom is mondta neki h de hisz irta,meg mondta neki h jó lenne ha nem irna neki olyanokat amiket szokott,és h legközelebb ne eröltesse rá már a találkozást. Mondta neki h ő nem gondolja h olyan jóba lennének h találkozzanak is.

Én megkérdeztem aut is h miért akarta h barátom hazudjon nekem.

Hamar elment. Aztán irt egy számonkérő üzit a barátomnak h miért mondott el nekem dolgokat,mire barátom vissza irt h nincsenek titkaink és ha ő ezt nem értieg nem zartja toszteletben h vagyok neki,akkor jobb ha több levelet nem váltanak.

Azota nem irt.

2013. márc. 3. 15:24
 28/30 anonim ***** válasza:

hülye p*csa :D jól tetted, hogy mentél, kár, hogy nem láttam az arcát.

ez a számon kérő üzenet utána meg... annyira tipikus... annyi esze már lehetett volna, hogy tudja, ezt is meg fogja mutatni a barátod :D..

2013. márc. 3. 18:11
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kis csaj szimplán h ülye, de tényleg
2013. márc. 4. 12:00
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát ez jó nagy cink lehetett a kiscsajnak :)

Keményen reagáltátok le a pároddal, de lehet, jobb is így. Ebből legalább tanul. Az ilyen típus akkor sem hajlandó venni a lapot, ha pofán vágod vele.

Szóval jól tettétek :)

2013. márc. 5. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!