Rákérdezzek? Megéri?
Mint ilyenkor a legtöbb esetben...adott egy legjobb barátnő,és a férjem.!
13 éve vagyunk együtt,10 éve házasok.3 csodás gyermekünk van és egy marha jó házasságunk.Én tényleg úgy érzem,hogy szeretem a házasságom,jó vele,minden téren.Csúcs a szex,poénmester,megértő gondoskodó,néha gyagyás....
Valami mégis megváltozott,3 hónapja született meg a leg kissebb gyermekünk és azt hiszem amíg távol voltam,addig Ők ...vannak jelei.A férjem elbagatelizálja,és tudom,ha rákérdeznék a barátnőmtől egyértelmű választ kapnék,bármennyire is igyekszik a hazudozás nem megy neki.De nem biztos,hogy akarom tudni,mert mi van,ha olyan választ kapok amitől szétesik az életem?
Ha meg nem kérdezek rá,akkor belülről mar,mint a lassú kígyóméreg.Senki nem tudja,hogy milyen mélységesen bennem van ez a dolog,hát úgy gondoltam segítsetek nekem ti,akik nem ismertek,nem akartok sem jót sem rosszat,mert az idegenek őszintén elmondják a véleményüket,hisz nincs mivel tartozni.Remélem van köztetek olyan aki átlátja ennek az egésznek a fontosságát,és megtudja mondani rákérdezzek-e? Megéri-e?
Nyugi, a csillagokat le fogja hazudni a szemedbe.
Hát, a "marha jó házasságod" átlag-amiről tudsz is. Hogy erre a kapcsolatra minek szültél még egy gyereket, akiért plusz felelőséggel tartozol-és minden felelősség a tied-az rejtély.
az meg egy másik tészta, hogy csodálkozom, hogy nő létedre miért nem vágtad ki a "barátnőt".Mert idő kérdése, hogy a férjedre pályázzon, a lakásodra, és a gyerekeidre-és a pénzedre, már ha te voltál a fő kereső.
Ugyanis az irigység igy működik.
Mindenképpen kérdezz rá!De mind a kettőjüknél, külön-külön.Hátha a férjed nem meri bevallani, a barátnőd meg igen.Vagy fordítva.
Még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság, kétely.
Meg végül is még nem tudjuk, valóban jók e a megérzéseid.
Lehet, hogy mégsem.
Írjál kicsit bővebben,milyen jelek utalnak arra, hogy összeszűrték a levet?
írhatnál ezekről a "jelekről"!
Lehet csak te beszéled be magadnak!
Elég nagy vonalas ez a kérdés, mintha azt írnád, hogy szerinted a szomszéd d.ugja a kutyáját, szerintetek? És semmi bizonyíték nincs, ami alátámasztaná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!