Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nincsen barátom?
Figyelt kérdés
Szóval lassan 21 leszek,és nagyon el vagyok keseredve...egyszerűen nem érdeklem a fiúkat!Van egy kisebb szépséghibám,de inkább az önbizalmammal van a probléma,egyszerűen nem szeretem magamat,nulla önbizalmam van.Eddig egyszer volt egy rövidke kapcsolatom(akkor épp több volt az önbizalma egy bizonyos okból,nem lényeges),de azt is elszúrtam,szakítottam vele (nem tetszettek bizonyos dolgai).Pedig talán ez lett volna az egyetlen esélyem,hogy barátom legyen!(Bár szerintem az a fiú sem volt egészen magánál,hogy PONT engem választott)
Nagyon magányos vagyok,úgy érzem,soha nem lesz senkim,ennyit számítana az önbizalom?Igaz,hogyha valamit ennyire görcsösen akarunk,az nem is fog megtörténni?
2009. okt. 11. 21:34
21/22 A kérdező kommentje:
Szoktam azon gondolkodni, hogy most miért éljek így?Mert így csak szerepet játszok végül is egész nap, ez nem én vagyok, hiszen a barátaim között egészen más ember leszek hirtelen.Akkor meg minek egész nap színészkedni, azzal magamnak se teszek jót, ha úgy se szeretnek?Akkor már szerintem sokkal jobb, ha azért nem szeretnek, aki valójában vagyok, nem az álarcomat nem.Csak sajnos kivitelezni ezt irtó nehéz...de a gondolat legalább már megvan :D
2009. okt. 15. 16:45
22/22 anonim válasza:
ha csak bancsi vagy az nem nagy gond ha csunyácskább vagy meg keres egy olyan fiút aki a te szépségedhez igazodik biztos találsz de lehet jóképű barátod is csak ahhoz tenni is kell!!! 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!