Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsen barátom? (több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen barátom? (több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok és még nem volt barátom. Ez picit engem zavar. Tudom hogy egyszer úgyis eljön az idő, hogy lesz, de picit rosszul esik. Kedves , aranyos, vicces lánynak tartanak az ismerőseim. Nem járok el bulikba, mert én nem olyan fajta lány vagyok, nem tudom de ez nekem valahogy nem jön be. Kicsit önbizalom hiányos is vagyok..

Fiúkkal meg amikor beszélek osztályon belül is, feszültnek érzem magamat..

Lenne vmi ötletetek hogy szerezhetnék pasit? vagy több fiúbarátot? és hogy könnyebben ismerkedjek?

Köszi a normális válaszokat!

2011. júl. 19. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
detto ez a helyzet velem is:) engem is érdekelnek a válaszok
2011. júl. 19. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold végig a hibáidat. Ne légy elfogult.

Vannak olyan bizonyos dolgok, amik a lányok szemében jelentéktelenek, de a fiúk ki nem álhatják.

2011. júl. 19. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:

szerintem írj privátot nekem, egy képpel :D

vagy csak simán, mert akarok én is mondani valamit(tényleg írj) ?/F

2011. júl. 19. 14:32
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én szívesen megismernélek. Ha van kedved,írj privi üzit. Puszi
2011. júl. 19. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:

hali! (=

biztos a környezetedben is van olyan tér, ahova a fiatalok csak úgy ki szoktak ülni beszélgetni, esetleg iszogatni vagy pipázni

ezek azok a helyek, ahol a legkönnyebb ismerkedni

ajánlom, hogy pár barátoddal üljetek ki és mindenki hozzon magával még valaki(ke)t, így tágul az ismeretségi körötök és nagyobb az esély, hogy valaki olyannal összetalálkozol ;)

2011. júl. 19. 14:37
 6/16 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy ne feszülj rá arra,hogy legyen barátod,csak lazán .Beszélgess,flörtölj,ha veled is flörtölnek.Előbb utóbb meglesz az eredmény.
2011. júl. 19. 14:38
 7/16 anonim ***** válasza:

jó ne írj -.-

Nálam is ez van csak én fiú vagyok, a lányoknak csorog a nyáluk de valahogy ha bejövök nekik nem mondják a szemembe és én meg nem merek oda menni hozzájuk mert tudom hogy esélyem se lenne, mindenki nyugtatgat hogy: dehogy nem jó pasi vagy hidd már el, de én sose hiszem :/

a barátaim között nincs egy nagyon jó csaj se mivel most költöztünk el egy másik városba, és az a bántó hogy a régi barátaim csak most írogattak a képeimhez olyat hogy kellesz, tetszel, fú de kellesz nekem ....szóval valahogy ameddig egy városban voltunk és minden nap találkoztunk nem mondták meg.Utcán főleg nem merek megszólítani egy csajt sem, akkor se ha bámul vagy fél óráig és bejön...

a problémára pedig nincs megoldás, az önbizalom hiány az marad, sose lehet vissza szerezni.

2011. júl. 19. 14:39
 8/16 A kérdező kommentje:
utolsó írtam.:D
2011. júl. 19. 14:53
 9/16 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm szépen a válaszokat!:D
2011. júl. 19. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
én meg válaszoltam a mailre :D
2011. júl. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!