Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsen barátom? (több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen barátom? (több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok és még nem volt barátom. Ez picit engem zavar. Tudom hogy egyszer úgyis eljön az idő, hogy lesz, de picit rosszul esik. Kedves , aranyos, vicces lánynak tartanak az ismerőseim. Nem járok el bulikba, mert én nem olyan fajta lány vagyok, nem tudom de ez nekem valahogy nem jön be. Kicsit önbizalom hiányos is vagyok..

Fiúkkal meg amikor beszélek osztályon belül is, feszültnek érzem magamat..

Lenne vmi ötletetek hogy szerezhetnék pasit? vagy több fiúbarátot? és hogy könnyebben ismerkedjek?

Köszi a normális válaszokat!

2011. júl. 19. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írj privit és kitárgyaljuk
2011. júl. 19. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Írj provot is segitek ha tudok
2011. júl. 19. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
bocsi privit:)
2011. júl. 19. 15:09
 14/16 hümi ***** válasza:

jaaj ezt a kérdést én is felteszem párszor magamnak, így 17évesen :D velem is az szokott lenni a gond h feszült vagyok, meg nem vmi bőbeszédű.. :D

am ismerősök által, vagy neten keresztül is lehet találni pasikat, jó vadászatot! :D

2011. júl. 19. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D amúgy én olyan vagyok h sokat beszélek mikor oldódik a hangulat.xD
2011. júl. 19. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, hová valósi vagy? Elég, ha megyét mondasz ;)
2011. júl. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!