Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nincsen barátom?

Figyelt kérdés

Szóval lassan 21 leszek,és nagyon el vagyok keseredve...egyszerűen nem érdeklem a fiúkat!Van egy kisebb szépséghibám,de inkább az önbizalmammal van a probléma,egyszerűen nem szeretem magamat,nulla önbizalmam van.Eddig egyszer volt egy rövidke kapcsolatom(akkor épp több volt az önbizalma egy bizonyos okból,nem lényeges),de azt is elszúrtam,szakítottam vele (nem tetszettek bizonyos dolgai).Pedig talán ez lett volna az egyetlen esélyem,hogy barátom legyen!(Bár szerintem az a fiú sem volt egészen magánál,hogy PONT engem választott)

Nagyon magányos vagyok,úgy érzem,soha nem lesz senkim,ennyit számítana az önbizalom?Igaz,hogyha valamit ennyire görcsösen akarunk,az nem is fog megtörténni?

2009. okt. 11. 21:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szépséghiba?

Nem hiszem, hogy ennyire rossz lennél, több önbizalmat :)

2009. okt. 11. 21:38
 2/22 A kérdező kommentje:
születési hibám hogy bandzsi vagyok sajnos nem lehet műteni :(
2009. okt. 11. 21:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg közeledni mások felé. Valakinek mindenhol van 1 párja. Az a szépséghiba pedig amit írtál, egyáltalán nem kizáró ok egy kapcsolatban ne aggódj :) Fel a fejjel, lesz sokkal jobb is :)
2009. okt. 11. 21:53
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! Senki sem tökéletes. Csak gondolkozz el egy picit az ismerőseiden, hogy kinek-mi a hibája. De komolyan!! Fogsz találni bőven bennük!

Amúgy nézd csak meg a TV-ben a reflektor műsorvezetőjét, (vmi Enikő) Ő is "bandzsi" volt, mikor még "sztár" lett. Ráadásul fel se tűnt nekem régebben, csak miután mondták. Hogy miért, mert úgy van sminkelve, a haja igazítva, hogy nem feltűnő. Hidd el ez nagyon sokat számít ám! Nálad ez nem menne? Csakhogy esetleg adna egy kis önbizalmad!

Arról nem is beszélve, hogy a férje szerintem (csak sztem, mivel fiú vagyok, 22F és te ezt jobban tudod:P) jóképűnek mondható. Pedig választhatott volna helyette egy -úgymond- hibátlan szemű nőt is. Sztem is nagyon édes csaj!

Általában tudok önbizalmat önteni az emberekbe jó érvekkel, hát remélem egy picit segítettem :))

2009. okt. 11. 22:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

akkor most elmesélem neked hogy 18 éves koromig rámse néztek a fiúk majd 18 éves koromban talált rám a szerelem

borzasztóaan sok szépséghibával voltam megáldva

és a srác irtó helyes volt (még mindig az :D)

nem is értettem hiszem sorrba álltak mögötte a rá várakozó szebbnél szebb lányok/nők de ő engem választott

és miért? mert valami megfogta bennem... :)hihetetlen kevés önbizalmam volt, mindig kérdeztem tőle mért pont én? és minfig mondta hogy evvell ne foglalkozzak, így vagyok jó, én kellek neki

neked is eljön

nemsokára ;)

2009. okt. 11. 22:02
 6/22 A kérdező kommentje:
nahát ez az sok nulla önbizalommal rendelkező ember van,mégis van kapcsolatuk,van valaki,aki szereti őket!akkor velem mi lehet a baj?amúgy barátkozni sem nagyon tudok,mert hiába próbálok beszélgetni emberekkel,franc tudja miért senkinek nem vagyok szimpatikus.létezik ilyen ember egyáltalán a világon?min múlik akkor,hogy valakit szimpatikusnak kiáltunk ki?
2009. okt. 11. 22:08
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy a másiknak nem vagy szimpatikus??? Ne haragudj meg, de szerintem csak te hiszed ezt. Az a fiú akivel jártál, ő is megkedvelt benned valamit és azért választott PONT téged !!

Próbálj keresni 5 jó tulajdonságodat. Biztos fogsz találni!

2009. okt. 11. 22:18
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért nem jön össze neked, mert ez a sok negatív gondolat sugárzik belőled, szinte a homlokodra van írva. Ha nem tetszel magadnak, hogy várhatod el, hogy másnak tetszél? Mindez társul az önbizalomhiánnyal és így sajnos nem jön össze semmi. Én elkezdenék keresni magamban olyan dolgokat, amik értékelendők, szépek és jó dolgok. Ne csak külsőre gondolj... Hidd el, hogy tapasztalatból beszélek, segíteni szeretnék. Egyébként egy új frizura vagy egy csinos ruha sokat dob az ember önbizalmán, úgyhogy fel a fejjel, és tessék dolgozni a problémán.
2009. okt. 11. 22:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látják rajtad h van (legalább egy kevéske) önbizalmad akkor senkinek sem fogsz feltűnni. Nagyon a helyedben érzem magam, nekem sem volt anno önbizalmam, ha vki rámnézett rögtön az jutott az eszembe na ez is ki fog röhögni, vagy vmi hasonló. Aztán jött egy nagy váltás, megjött az önbizalmam, eldöntöttem h nem élek így mások árnyékában. Összeszedtem magam. Eszméletlen volt a változás, barátkoztak velem, sőt még néhány srácnak is bejöttem(bár azok nem voltak az eseteim, de kezdetnek jó volt), aztán jött a nagy szerelem...4 éve tart és nagyon boldog vagyok h nem hagytam magam! Te is szedd össze magad! Biztos vagyok benne h meglesz a gyümölcse!
2009. okt. 11. 22:49
 10/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat,nagyon jólestek!Kedves utolsó,megkérdezhetem,hogyan csináltad?
2009. okt. 11. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!