Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem én vagyok a béna, mert még nemvolt komolyabb kapcsolatom, nincsen annyi barátom. Mit tegyek? Kinővőm ezt az érzést?
Úgyérzem engem sohasem fog senki szerelemből szeretni. Nem vagyok szép, nemtetszek egy fiúnak sem. Még csak fiúbarátom is alig van pár. Közben a barátaimnak már volt legalább 3-4 kapcsolata, ebből minimum egy komoly. ÉS egyre több emberrel ismerkednek össze, idősebb haverjaik/barátnőik vannak. Én meg alig ismerek pár embert és engem se ismernek olyan sokan. Teljesen el vagyok veszve. Úgy érzem örökké magányos leszek, sohasem lesz pasim. Hiszen nem tudok összeismerkedni senkivel, mert nincsenek új barátaim. Csak azt látom, hogy minden barátnőmmel ezermegegy fiú akar összejönni, ilyen olyan portálokon (myvip, facebook) írogatnak nekik, buszon leszólítják őket. De én senkinek sem tetszek. Meg az látom, hogy mindenki ismeri a barátaimat, de engem meg senki. Pedig divatosan öltözködök, sminkelem magam, a hajam göndör, ezzel nemtudok mit csinálni, vasalni sem lehet, mert visszaugrik azonnal. Nem vagyok tényleg egy gyönyörű szépség, de szerintem bányarém sem... Mégsem tetszek egy srácnak sem, mégsem akarnak velem barátokni.
Van ezzel más is így? Miért van? Mit tegyek, hogy ne érezzem így?
13/L
(lécci ne írjátok azt, hogy még csak 13 vagyok stb, stb. A barátnőim is "mégcsak" 13 évesek. Mostanában már tényleg ilyen hamar kezdik ezt a tizenévesek. )
Köszi! ÉS bocsi ha kicsit zavaros...
Eviii mit kerestel te itt?:O
nem nyaralni vagy? :D:D:D:D:D:D:D:D
Úristen!13 évesen,sőt még 14 évesen se ezen járt az eszünk pedig nem vagyok vénség még most töltöttem be a 18-at és egy kapcsolatom sem volt még ,igazából lett volna de akkor nem érdekelt jobban szeretem a szabadságot élvezni.
És akkor mi van ha nekik van barátjuk? 13 évesen? Ugyan már.Szerelemről komoly kapcsolatról itt még inkább ne is beszéljünk. Ők csak azért fiúznak mert ez lett a divat a tinik körében. Pedig amúgy teljesen normális, ha nincsen még fiúd ennyi idősen!!
Nehogy azért kezdj el fiúzni, mert a bnőidnek már a 20. kapcsolaton vannak túl! Kész csoda,hogy azt nem írtad bele,hogy gáz még ha ennyi évesen szűz vagyok? Nem,nem gáz.Ez a normális. Inkább tanulgass, felesleges még ennyi évesen a szerelmen gondolkodnod.
Ja és biztos vagyok benne, hogy szép vagy!
Hidd el majd eljön valaki aki szeretni fog téged, de addig ne görcsölj ezen csak sodródj az árral!
Azért van így, mert ezeken görcsölsz.
Ne gondolj arra,hogy nem tetszel senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!