Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és komolyabb kapcsolatom még nem volt. Ha egy pár csókolózik, akkor nem-e zavarja őket a másik szájszaga/szájíze? Tudom ez most így hülyén hangzik, de hát. :D Vagy hát mindig rágózik előtte? :D?
Figyelt kérdés
Mert az alap hogy én fogat mosok minden nap, de délutánra, már a szájízem kicsit kellemetlen. :/2011. jan. 4. 15:09
1/8 anonim válasza:
szerintem csókolózásnál nem éppen az íz,szag számít hanem a szerelem...
nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ
3/8 Funktasztikus válasza:
14 évesen ne csodálkoz ha nem volt komoly kapcsolatod:)
4/8 anonim válasza:
csak akkor zavaró ha már kórosan büdös:D, de annak meg oka szokott lenni, ami ellen tenni kell.
5/8 anonim válasza:
Ha hagymát eszik a másik, akkor az büdös, az ellen csak úgy tudsz tenni, ha te is eszel. Ha amúgy is büdös, pl. reggel, meg kell mosni a fogat és kész. Amúgy nem rossz ízű, sőt. Nagyon kellemes dolog. De ráérsz még ezen gondolkodni, majd megtapasztalod te is. :)
6/8 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
"nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ"
helyesen: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :)
Amúgy igazad van. A meglátásod helyes :)
7/8 Dockos. válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
"nyugottan javiccson ki aki utánnam ir választ"
"helyesen: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :)
Amúgy igazad van. A meglátásod helyes :)"
Helyese így hangzik az előbb is elhangzott javítás: nyugodtan javítson ki, aki utánam ír választ :)
(Nem hosszú í-el írtad azt hogy "ír") :D
8/8 Dockos. válasza:
Az első szó az "Helyesen".:D Hoppsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!