Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem én vagyok a béna, mert még nemvolt komolyabb kapcsolatom, nincsen annyi barátom. Mit tegyek? Kinővőm ezt az érzést?
Úgyérzem engem sohasem fog senki szerelemből szeretni. Nem vagyok szép, nemtetszek egy fiúnak sem. Még csak fiúbarátom is alig van pár. Közben a barátaimnak már volt legalább 3-4 kapcsolata, ebből minimum egy komoly. ÉS egyre több emberrel ismerkednek össze, idősebb haverjaik/barátnőik vannak. Én meg alig ismerek pár embert és engem se ismernek olyan sokan. Teljesen el vagyok veszve. Úgy érzem örökké magányos leszek, sohasem lesz pasim. Hiszen nem tudok összeismerkedni senkivel, mert nincsenek új barátaim. Csak azt látom, hogy minden barátnőmmel ezermegegy fiú akar összejönni, ilyen olyan portálokon (myvip, facebook) írogatnak nekik, buszon leszólítják őket. De én senkinek sem tetszek. Meg az látom, hogy mindenki ismeri a barátaimat, de engem meg senki. Pedig divatosan öltözködök, sminkelem magam, a hajam göndör, ezzel nemtudok mit csinálni, vasalni sem lehet, mert visszaugrik azonnal. Nem vagyok tényleg egy gyönyörű szépség, de szerintem bányarém sem... Mégsem tetszek egy srácnak sem, mégsem akarnak velem barátokni.
Van ezzel más is így? Miért van? Mit tegyek, hogy ne érezzem így?
13/L
(lécci ne írjátok azt, hogy még csak 13 vagyok stb, stb. A barátnőim is "mégcsak" 13 évesek. Mostanában már tényleg ilyen hamar kezdik ezt a tizenévesek. )
Köszi! ÉS bocsi ha kicsit zavaros...
Nincs ezzel semmi gond. 13 évesen még érni kell, nem pedig komoly kapcsolatra vágyni.
Majd ha 16 évesen is ez a helyzet akkor már idegeskedhetsz, de most még ilyen fiatalon nem kell.
tudom, h nem azt szeretnéd hallani, h még korai aggódnod, vagy h később változni fog az életed.
de van benne igazság.
lehet, h később érő típus vagy a barátnőidnél (azért így írom, mert 13 évesen még szerintem sem kell érettnek lenni semmilyen komoly kapcsolatra).
de meg tudom érteni, h vágysz már a szerelemre, egy barátra, stb. én is így éreztem 13 éves koromban is, de akkor még nem is jártam sehová, nem volt nagyon lehetőségem ismerkedni, úgyhogy beletörődtem, majd lesz barátom, mikor elég nagy leszek hozzá :D
ahogy előttem is leírták, nem szabad erőltetni... járj nyitott szemmel, és ne félj, bőven van még időd bulizni, ismerkedni, barátkozni ;) gondolom mindjárt 8.-os leszel, továbbmész másik suliba, eleve adott lesz egy csomó új ismerős.
ami az öltözködést illeti, lehet, h sok korodbeli csaj ügyesen el tudja hitetni magáról, h 15-16 éves, de attól még nem lesznek érzelmi - értelmi szinten is annyi idősek :D azt viseld, amiben jól érzed magad, és amiről tudod, h jól áll, ne érdekeljen a többiek kinézete :)
azzal meg főleg ne törődj, h myvipen meg facebookon hányan nyomulnak a barátnőidre :D úgyis az számít igazán, ami élőben is megtörténik - szerintem.
lehet, h még ahhoz is éveknek kell eltelnie, h rájöjj, igazából milyen fiúval szeretnél járni, miket keresel a másikban. hagy magad kialakulni, kinyílni,a világra :)
de légy óvatos, és ne járj csak kétségbeesésből valakivel... várj, amíg megismersz egy srácot, aki tényleg bejön :)
én is utálom azt a szót, h "türelem" - de néha muszáj elviselni.
bocsi h ilyen hosszúra sikerült, remélem, tudtam valami értelmeset is mondani :D
sok sikert!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!