Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nincsen barátom?
Szóval lassan 21 leszek,és nagyon el vagyok keseredve...egyszerűen nem érdeklem a fiúkat!Van egy kisebb szépséghibám,de inkább az önbizalmammal van a probléma,egyszerűen nem szeretem magamat,nulla önbizalmam van.Eddig egyszer volt egy rövidke kapcsolatom(akkor épp több volt az önbizalma egy bizonyos okból,nem lényeges),de azt is elszúrtam,szakítottam vele (nem tetszettek bizonyos dolgai).Pedig talán ez lett volna az egyetlen esélyem,hogy barátom legyen!(Bár szerintem az a fiú sem volt egészen magánál,hogy PONT engem választott)
Nagyon magányos vagyok,úgy érzem,soha nem lesz senkim,ennyit számítana az önbizalom?Igaz,hogyha valamit ennyire görcsösen akarunk,az nem is fog megtörténni?
Kedves kérdező, én a te ellenkező nemű fiatalabb áltozatod vagyok, nálam pont ugyan ez a helyzet szó szerint.
22:27: próbáltam azokat amit leírtál nem jött be.
Feladtam enegm már nem is érdekel 18 évemből 8at egyedül éltem le barátok nélkül megleszek így is.
Amíg nem fogadod el saját magad és nem lesz önbizalmad addig nem sok sikered lesz párkapcsolatok terén, fogadd el a hibádat, ez a legjobb amit tehetsz, ha valaki szépnek hiszi magát és elfogadja magát az látszik a kisugárzásán:)
19f
Addig nem is lesz barátod míg el nem fogadod magad. Ha csak a bandzsiságod a gond attól még tapadnak a fiuk. Persze szemezni kicsit vicces veled de az csak növeli a kihívást :D
Nézz nyugodtan görbe, hogy mennyi rettenetesen csúnya/uta nőnek van jó pasija...
Van egy kancsal lány, aki tetszik nekem. Nem léptem még felé, mert alapvetően félénk vagyok, és azt sem tudom, mit okozna bennem, ha szemébe kellene néznem. Lehet, hogy még jobban zavarba jönnék, ő megsértődhetne, stb.
f26
Off:
azt hittem, csak én vagyok így!!! 16 éves lány vagyok és szintén kancsal --.--' Mindenki ezzel piszkál. Igaz, jelenleg van barátom, ő az első. :/ én általában éreztetem vele, hogy nem neki való vagyok. Neki vmi szebb lány kéne. Eddig nem fogta fel... -.-'
Ugyanez a szitu: nulla önbizalmam van. Nem is szoktam a szemébe nézni soha... De sztem addig örüljön.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!