Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exbarátnő, közös programok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbarátnő, közös programok, az idegbaj kerülget?

Figyelt kérdés
7 hónapja van egy párom, akinek előtte volt egy 8 éves kapcsolata, és van nekik egy közös keresztgyerekük. Az excsajnak is van pasija, terhes is, bár terhesen is megpróbált közénk bekavarni, hogy szétmenjünk...(Nekem irogatott a facen, hogy a párommal ő találkozgat, meg szeretik egymást MINDEZT TERHESEN + ÚJ VŐLEGÉNY) A konkrét problémám az, hogy a párom odavan a keresztgyerekért, nagyon szereti.... a keresztgyerek családjába meg minden hónapra jut valami szülinap, és ő folyton odajár, persze ott van a volt nője is.... Engem meg ez mocskosul idegesít, szét tudnék robbanni, hogy minek kell neki folyton odajárkálni, és vele találkoznia! Én nem megyek vele, nem is szeret engem az a család, mert meg mertem mondani a véleményem a volt nőről, azok után amit művelt... Nem is akarnék odamenni, de tudom, hogy nem is látnának szivesen. Miért nem érti meg a párom azt, hogy nekem ez olyan mintha belém vágnának egy kést? Miért nem lehet 1-2 nappal később odamenni és megköszönteni az aktuális szülinapost??
2013. jún. 14. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Ezért nem kezdenék soha gyermekes pasival 25/L
2013. jún. 14. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok.

Azt írtad kérdező, hogy ha te mennél valahová a volt pasiddal, neki nem tetszene.

Azt kéne megértened, hogy ő nem megy sehová sem az exével, hanem összeköti őket a közös keresztgyerek, a rokonság. Nem azt írtad, hogy disco-ba jár kettesben az exével. Az más helyzet lenne.

Próbáld meg elfogadni a helyzetet, próbálj meg beilleszkedni a rokonságába. Ha nem ezt teszed, te fogsz veszíteni. Ha a párodban megbízol, akkor felesleges a cirkusz, a féltékenység.

2013. jún. 14. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezúttal a nagy kezdőbetűs személyes névmások mellőzésével adok választ.Ergo úgy foglak tekinteni,mint nemecsek ernőt,ha ez így jobban tetszik neked.

Kiteregeted a magánéleteteket,gyűlölködsz,miközben azzal kéne inkább foglalkoznod,hogy a párod gyakorlatilag semmibe vesz,nem áll melléd,így még adja is a csaj alá a lovat.Mindemellett nem tudhatod,a csaj leveleinek van-e igazságtartalma,hiszen a barátod viselkedése veled szemben hagy némi kívánnivalót maga után.Aminek ugye szintén megvan a miértje.

2013. jún. 14. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe találsz jobbat úgy is az lesz a vége, hogy néha félrelépnek a hátad mögött.
2013. jún. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!