Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem furcsa, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem furcsa, ha a barátom exének fenn van még képe a facebookon "kedvesem" felirattal a barátomról?

Figyelt kérdés

Már vagy 3 éve szakítottak a csaj nemrég bejelölte,és láttuk ott a képei között.Ráadásul nem is az van,hogy van 50 kép és valami régről "véletlen "ottmaradt,hanem össz 6 kép van és ez az egyik...Nem közösen vannak rajta csak a barátom a csaj macskájával.Kép cime:"kedveseim".Szerintetek mondjam a barátomnak,hogy ugyan szóljon már rá a csajra,hogy vegye le...?Jó,lehet gyerekes de kicsit zavar...:/

25/N

2013. máj. 20. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Ez ma már a hányadik fészbúkos kérdés? Valami pszichológiai teszthez kéne kötni a használatát vagy nem tudom.
2013. máj. 20. 23:14
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
valóban gyerekes azzal foglalkozni, hogy facebookon kinek milyen képe van fenn. én pl. egyáltalán nem foglalkozom a facebookon a képeimmel, nem érek rá, nem is érdekelnek.
2013. máj. 20. 23:14
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ne mondd meg, hogy ő mit tegyen... Csak el tudja dönteni ő.
2013. máj. 20. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az sámli.

Én - most már ex - pasim exnője 4-es évvel a szakításuk után "cicamica" jelzővel kirakott közös képet sem akarta leszedni.

Bár ő amúgy sem volt normális és szentül hitte, hogy együtt vannak még, csak zavarom a dologban. Úgyhogy kitartóan küzdött a szétbarmolásunkért. Nem volt kellemes.

De szerintem ha magától nem szedte le, csak azért, mert megkéritek, nem fogja. Sőt, vérszemet kap, hogy zavar, és már csak dafke...

Próbálj meg nem törődni vele.

2013. máj. 20. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

25 évesen ilyenek foglalkoztatnak? Ajajjj,én emiatt aggódnék.

De hogy ne offoljak: szerintem nem furcsa,főleg,ha évekkel ezelőtt tette fel. Nekem is maradtak anno fent az exemmel képek. Nem vettem észre,mert nem használom gyakran a fészem,max havi 1x. A pasim megkért,hogy szedjem le,én meg a homlokomra csaptam,hogy basszus,igazad van. De tudta,hogy ezzel nem akarom megbántani,egyszerűen nem voltam online.

2013. máj. 20. 23:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,szerintem normál esetben ember nem az exével "tapétázza ki" a facebookot...

Jó,hogy ismerősök, meg nem kell haragba lenni,nekem is van exek közül ismerős,beszélünk is néha,de nem rakom ki a régi közös képeinket,kedvesem felirattal(mintha még mindig járnánk)...

2013. máj. 20. 23:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Sz*rd le.

Szerintem szegény csajszi még nem tette túl magát rajta, DE a párod már téged szeret, és nem őt.

2013. máj. 20. 23:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Furcsa vagy sem, én nem égetném magam azzal, hogy szóvá teszem. Téged szeret a párod, veled van, ez a lényeg.

Kicsit színvonaltalan ötlet, de ha mindkettőtöket annyira zavar ez, tegyetek fel egy szép közös képet, valami szerelmes aláírással, aztán hátha észbe kap a lány.

2013. máj. 20. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
1 kép kurv@ nagy kitapétázás :D
2013. máj. 20. 23:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó,de ez a lány kb napi szinten fenn lóg,és össz 6 képe van.Ezért is íram,ha valahol egy lenne kb 50 kép közül(akkor valószinűlg észre se vesszük mert ki a fenen nézné végig),akkor ki érdekel ott maradt és kész,de így kicsit furcsa...
2013. máj. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!