Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa jellemmel nagyon nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa jellemmel nagyon nehéz lányt találni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy olyan barátnőt nem akarok aki nem felel meg minden szempontból annak amit szeretnék. Igazából nem is nagyon tudom hogy mit szeretnék, mert elég sok lánnyal próbálkoztam már de egyik se volt olyan nagyon tökéletes.

Sokszor elcsábulok a nagyon szép csajoknak akik tényleg tökéletesek külsőre de később kiderül hogy nem jó velük, főleg hogy én nem a szexre hajtok. A kis rendes lánykák jönnének be nekem hosszú távon, velük nagyon jól megvagyok csak sajnos kevés időt tudok rájuk szánni mert elég munkamániás vagyok, nekik pedig ez nem tetszik.

Létezik szerintetek arany középút?

Nekem van olyan hogy igénylem azt hogy ott legyen velem egész nap és menjünk nyaralni, plázázni, várost nézni stb.. együtt legyünk.. (többnyire hétvégéken) de hétközbe viszont nemigazán van időm foglalkozni senkivel mert nincs semmi időm :S

Tudom hogy erre egy barát akár lány akár fiú lenne a legjobb, régen el is jártam a haverokkal, de mostmár ennél többre lenne szükségem, viszont annyi időt meg nem tudok "beleölni" amennyit egy barátnő igényel.. egész napos telefonbeszélgetések, találkák stb..

Van még vki hasonló cipőben?

2013. máj. 4. 21:28
1 2 3
 1/27 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
87%
Ha ennyire valogatos vagy,sose lesz nod.
2013. máj. 4. 21:30
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
olyan nőt keress akinek ugyanilyen időigényes munkája van
2013. máj. 4. 21:33
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem rég engem is ilyen dumával rázott le egy srác, hogy nem lenne rám ideje, pedig nem igényeltem volna max. 2 napot a hétből. Nem vagyok rámászós fajta, ezáltal nem tudom miért ezzel a kamu dumával ált elő...
2013. máj. 4. 21:34
 4/27 A kérdező kommentje:

2-es az nem jó , mert olyankor kizárt hogy pont egybeessen a szabadidőnk :D

Nekem vmi türelmes, szórakozott, vicceskedő kiscsaj kellene :)

2013. máj. 4. 21:37
 5/27 anonim ***** válasza:

na nekem is csak a hétvégéim szabadok

de én meg nem akarok valakihez túlzottan ragaszkodni, túlságosan megszeretni, mert nem akarom, hogy ne tudjak a munkámra koncentrálni

biztos találsz ilyet, talán a plázában, talán a nyaraláskor...

2013. máj. 4. 21:46
 6/27 acelsziv ***** válasza:
85%

Tudod te hol van a legnagyobb baj?

Itt: "Igazából nem is nagyon tudom hogy mit szeretnék,"

Nincs jó széljárás annak a hajónak, amelyik nem tudja, merre tart.

Vegyél elő egy lapot és írd össze, hogy milyen lenne az ideális lány számodra.

Innentől lesz keresési alapod.

Egy ismerősöm 47 pontos listát csinált, amiben minden benne volt.

És most ott van mellette az a nő, akire minden pont illett :) És boldogok :D

2013. máj. 4. 21:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen pasim, mint te. Este 9-ig bent ült a munkahelyén, 10-kor randiztunk. Nyár volt, szabin voltam (tanítok). Nem volt gond, mert nem dolgoztam, éjjel 1-ig elvoltunk. (Bár nem tudom, ő hogy kelt fel másnap) Ez ment 2 hónapig, de akkor már én is szerettem volna több időt vele. Volt egy kis vitánk, mert hétvégén sem akart velem lenni, mert akkor megy a szüleihez. Minden hétvégén? 32 évesen? Utána sms-ben szakított velem, mert szerinte hisztis nő vagyok. Akkor rájöttem, hogy szimplán szexre kellettem csak neki.

Azóta soha többet nem állok szóba ilyen pasival (mint te is).

Én megértem, ha valaki dolgozik. A mostani párom is két műszakba jár, olyankor hét közben nem is tudunk találkozni. Viszont azt igenis elvárom, hogyha tudom, hogy van szabadideje, akkor azt elsősorban velem töltse.

A fent említett pasi aztán megismerkedett egy nővel, aki miatt már 5-kor eldobott mindent a munkahelyén, és minden nap randiztak, hamar el is vette.

Szóval ha majd úgy érzed, fontos neked egy nő, akkor másképp gondolkodsz majd. Addig meg felszínes kapcsolatokra inkább ne is fecséreld az időt, és a nőét is. Engem eléggé megrázott a dolog, igaz, hogy csak 2 hónap volt, de elég sokáig fájt. Utálom, ha kihasználnak.

2013. máj. 4. 21:52
 8/27 A kérdező kommentje:

Én nem használok ki senkit mert megmondom előre hogy ennyi időm van és kész..

Am te hány éves vagy?

Egyébként azért dolgozok hogy legyen pénzem, munkahelyemen kifejezetten keveset vagyok bent de mellette mást is csinálok, emiatt aztán majdnem minden hétvégére jut egy külföldi út vagy egy wellness hétvége de hétközbe egyszerűen nincs időm..

Nekem ez így jó, és olyan lányt szeretnék magam mellé aki ezt el tudja fogadni. :)

2013. máj. 4. 22:20
 9/27 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha szereted a nőt, akkor ezeket a hétvégi programokat közösen kell szervezni. Az elején még elmegy, de pár hónap után már elég hülyén jön ki, hogy te mész egyedül vagy a haverokkal wellness hétvégézni, bulizni. A csajod meg maradjon otthon egyedül. Egy idő után ezt senki sem viselné el.

Nőtől életkort kérdezni nem illendő.

Most egyébként van párom, és minden szabadidőnket együtt töltjük. Néha persze elmegy a haverokkal is bulizni, de alapvetően együtt járunk el szórakozni is.

2013. máj. 5. 15:26
 10/27 A kérdező kommentje:

Én pont h közösen szervezném, ő is ott lenne mindenhol, és hétköznap nem érnék rá szinte semennyire :S

Nem illik de lehet :P :D

2013. máj. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!