Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa jellemmel nagyon nehéz lányt találni?
Az a helyzet hogy olyan barátnőt nem akarok aki nem felel meg minden szempontból annak amit szeretnék. Igazából nem is nagyon tudom hogy mit szeretnék, mert elég sok lánnyal próbálkoztam már de egyik se volt olyan nagyon tökéletes.
Sokszor elcsábulok a nagyon szép csajoknak akik tényleg tökéletesek külsőre de később kiderül hogy nem jó velük, főleg hogy én nem a szexre hajtok. A kis rendes lánykák jönnének be nekem hosszú távon, velük nagyon jól megvagyok csak sajnos kevés időt tudok rájuk szánni mert elég munkamániás vagyok, nekik pedig ez nem tetszik.
Létezik szerintetek arany középút?
Nekem van olyan hogy igénylem azt hogy ott legyen velem egész nap és menjünk nyaralni, plázázni, várost nézni stb.. együtt legyünk.. (többnyire hétvégéken) de hétközbe viszont nemigazán van időm foglalkozni senkivel mert nincs semmi időm :S
Tudom hogy erre egy barát akár lány akár fiú lenne a legjobb, régen el is jártam a haverokkal, de mostmár ennél többre lenne szükségem, viszont annyi időt meg nem tudok "beleölni" amennyit egy barátnő igényel.. egész napos telefonbeszélgetések, találkák stb..
Van még vki hasonló cipőben?
Én lány vagyok és engem ez egyáltalán nem zavarna, hogy megvan a saját élete attól még, hogy együtt vagyunk:)
Főleg, hogy én is elég elfoglalt ember vagyok:)
Valószínűleg nem vagyunk egy korosztály, de nekem ugyan ez a problémám a fiúkkal. A tanulás és a többi napi dolog miatt a hétköznap nincs ilyesmire időm, olyankor ezeknek próbálom szentelni az időm 100%-át. Hétvégén viszont igényelném, hogy valaki ott legyen velem, akivel jól érezzük magunkat. Sajnos azt is meg kellene értenie, hogy még ha hétköznap ki is teszek magamért, hétvégén is néhány órát a tanulásra kellene szánnom, de engem mondjuk nem zavarna, ha ott tévézne, netezne vagy elfoglalná valahogy magát mellettem, sőt, azt sem bánnám, ha ez a néhány óra akkor lenne, amikor ő alszik, nincs túl nagy alvásigényem amúgy sem.
Valahogy ez sosem működik, eddig mindenki úgy képzelte el, hogy hét közben elég 2-3 alkalommal 1-2 óra, hétvégén napközben valamennyi, szombat este meg bulizhat a haverokkal. Mondjuk engem nem zavar az, hogy ha valaki a haverjaival akar lenni, de akkor egyeztessük össze úgy, hogy nekem a tanulást a lehető legkevésbé üssék a dolgok, mert ez igen is fontos.
Egy nő nem játékszer, hogy akkor és arra használd, amire éppen kedved van.
Ha te nem vagy tökéletes, ne várd el, hogy a lány az legyen.
A kompromisszumkészségeden lenne mit fejleszteni...
Kicsit ellentmondásos, amiket írsz:
"Nekem van olyan hogy igénylem azt hogy ott legyen velem egész nap"
aztán meg ezt írod:
"viszont annyi időt meg nem tudok "beleölni" amennyit egy barátnő igényel.. egész napos telefonbeszélgetések, találkák stb.. "
Most akkor mi is van? Amíg magad sem tudod, mit akarsz, ne várd, hogy mások kitalálják helyetted.
19/L
Azért mert van h szabadnapom van és szeretnék közös programot szervezni és akkor jól esik ha nem egyedül kell lennem hanem ott van velem akár egész nap is, de ugyanakkor azt nem birom ha együtt kell élnem vkivel és egész nap a nyakamon lóg még akkor is amikor nincs semmi program és hallgathatom ahogy pl az xfaktorról csacsog :D
Azt se szeretem ha csak azért felhív telefonon h miujság van velem, az ilyen "maszlagok" nem érdekelnek én szeretek élni és nem a múlttal v a jövővel foglalkozni.. őszintén szólva ki nem szarja le h mi van velem, engem sem érdekel, őt se érdekelje..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!