Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa jellemmel nagyon nehéz lányt találni?
Az a helyzet hogy olyan barátnőt nem akarok aki nem felel meg minden szempontból annak amit szeretnék. Igazából nem is nagyon tudom hogy mit szeretnék, mert elég sok lánnyal próbálkoztam már de egyik se volt olyan nagyon tökéletes.
Sokszor elcsábulok a nagyon szép csajoknak akik tényleg tökéletesek külsőre de később kiderül hogy nem jó velük, főleg hogy én nem a szexre hajtok. A kis rendes lánykák jönnének be nekem hosszú távon, velük nagyon jól megvagyok csak sajnos kevés időt tudok rájuk szánni mert elég munkamániás vagyok, nekik pedig ez nem tetszik.
Létezik szerintetek arany középút?
Nekem van olyan hogy igénylem azt hogy ott legyen velem egész nap és menjünk nyaralni, plázázni, várost nézni stb.. együtt legyünk.. (többnyire hétvégéken) de hétközbe viszont nemigazán van időm foglalkozni senkivel mert nincs semmi időm :S
Tudom hogy erre egy barát akár lány akár fiú lenne a legjobb, régen el is jártam a haverokkal, de mostmár ennél többre lenne szükségem, viszont annyi időt meg nem tudok "beleölni" amennyit egy barátnő igényel.. egész napos telefonbeszélgetések, találkák stb..
Van még vki hasonló cipőben?
te normális vagy??? -.-
hülyeségekkel zargass mást ;)
Kérdező ugyanez vagyok mint te,karrierista megrögzött munkamániás,céltudatos csak a célom van előttem,semmi más nem érdekel,most azon dolgozok,hogy ,,kacsalábon forgó palotában" éljek,ha érted mit akarok mondani,nekem is csak maximum hétvégén egy két nap jut nőre,mert mellette ott van az edzésem és a nyelvórák+önfejlesztés.
Plusz nekem nagyon fontos,hogy a csaj top külsejű legyen,tehát nőies igazi nő.
Tehát a lényeg,hogy fogadja el,hogy nekem a munka,a sport,és a céljaim az első,ő csak a 3.lehet a sorban.Tetszik nem tetszik ez van.
#12-es meséld már el mi a baj vele?
Csak mert nem esik ki a toll a kezéből délután 4-kor és nem elégszik meg nettó 90-el,meg évi egy Balcsival azt is csak akcióban?
Kicsit többre érzem én is magam hivatottnak.
Kérdező ne csüggedj ha a csajnak nem tetszik akkor get out of there és kész,csaj jön és megy,erre gondolj.
Tudod egy kapcsolat kompromisszumok sorozata...
Tehát ha nem TE alkamazkodsz akkor ne várd el hogy ő viszont rögtön ugorjon amikor te fütyülsz neki.
Tökös gyerek vagy te kérdező, előbb utóbb biztos találsz majd olyat aki passzol hozzád, sőt kifejezetten kedveli ezt az életstílust. Egy vagány, talpraesett, szintén karrierista nőre van szükséged. Nem tudom hány éves vagy, de az én környezetemben van egy-két ilyen kaliberű nő 30-35 között, saját jól menő vállalkozásuk van.
26F
Szerintem nézz körül a munkahelyeden.Ne csak nézz,láss is!
Egyébként nem bántásként,de úgy tapasztaltam,hogy aki karrierista és maximmalista,az általában kissé egoista is.Ami nagy hiba.
elözö voltam, és elírtam, aki sok jó pillanatot szerezne neked!
Értem én hogy a pénz az fontos, de igazat adok az elöttem szólónak, aki azt írta kihasználták.. Még pedig abban, hogy ha igazán szeretni fogsz egy lányt, változtatni fogsz....
Az én párommal ismerkedésünkkor is együtt töltöttük a szabadidönket, hiába dolizott ö is-én is sokat, és a mai napig ez így van, ha valaki igazán fontos, nem számít semmi, meg változik minden. Amikor öt meg ismertem pl én nem akartam komolyat, csak lazát, stb. De a lazából komoly lett, olyannyira, hogy vele szeretném leélni az életem, és ezt az elsö perc után éreztem és tudtam. Másfél év együttélés után is ezt érzem, és boldogabb vagyok mint valaha.... Megérte rá szánni az idöt, nem aludni munka előtt, munka utáén, csak hogy láthassam. Mert nekem ez mindennél többet ér/ért már a legelején is. Mert adni akartam egy esélyt még magamnak a sok rossz után ami azelött történt velem, hogy őt megismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!