Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem furcsa, ha a barátom exének fenn van még képe a facebookon "kedvesem" felirattal a barátomról?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 éve szakítottak a csaj nemrég bejelölte,és láttuk ott a képei között.Ráadásul nem is az van,hogy van 50 kép és valami régről "véletlen "ottmaradt,hanem össz 6 kép van és ez az egyik...Nem közösen vannak rajta csak a barátom a csaj macskájával.Kép cime:"kedveseim".Szerintetek mondjam a barátomnak,hogy ugyan szóljon már rá a csajra,hogy vegye le...?Jó,lehet gyerekes de kicsit zavar...:/
25/N
2013. máj. 20. 23:12
11/14 anonim válasza:
engem nem zavar, mi van fönt az ő képei között
annyira nem mozgat meg, hidegen hagy
hagyjad a francba, ne foglalkozzál vele N
12/14 A kérdező kommentje:
Jo,ok akkor nem szólok-bár nekem úgy tünt a barátomat is zavarja-de akkor ezt rendezzék le ők...Mert ez sokáig ilyen se veled se nélküled dolog volt 2x szakítottak,újra összejöttek,most lehet megint be akar próbálkozni...Nem én mondtam ezt,hanem a párom(szóval nem az én féltékeny agyszüleményem,mielőt félreértenétek).
2013. máj. 20. 23:28
13/14 A kérdező kommentje:
4-es.Én is valami ilyen akció indításától tartok...Mert a közvetlen előtem lévő exel való kapcsolatát szétbarmolta a csaj-ekkor jöttek újra össze 3x.A párom állatorvos és ilyenkor "mindig" úgy keződik a dolog,hogy valami baja van a macskának megnézné-e...:-/
2013. máj. 20. 23:33
14/14 anonim válasza:
Sz@rj bele. Ez legyen a legnagyobb gondod az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!