Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnő, közös programok, az idegbaj kerülget?
Az, hogy megy a keresztgyereke születésnapjára, teljesen normális. Neked is vele kéne menned, és akkor nem problémáznál ezen.
Azzal, hogy rokonság előtt mondtad el a véleményed párod exéről, szintén nem helyes. Ha együtt akartok maradni, békülj ki a rokonsággal, és járj el oda a pároddal. Vagy pedig fogadd el, hogy ő egyedül is el fog menni, és próbálj benne megbízni.
A csajjal pedig ne foglalkozz, ő nem véletlenül ex, ráadásul mástól terhes. Ha pedig továbbra is szemétkedik veled, küldd el a face-n tőle kapott üzeneteket a párodnak és a csaj férjének.
Lényegtelen, kinek lesz a szülinapja. Ha a párod a rokonságához, barátaihoz akar menni, joga van hozzá. Te pedig bízz meg benne.
Sajnos a családban lejárattad magad azzal, hogy kiteregetted a szennyesetek. Nyilván ők a keresztanya mellé állnak, és nem egy új barátnő mellé. Ezt a szituációt nem családon előtt kellett volna tisztázni, hanem a pároddal, esetleg bevonva az exet és annak párját. De semmiképpen sem a rokonság előtt. Ezt hívják magánügynek.
Ha együtt akarsz maradni ezzel a fiúval, próbálj változtatni a viselkedéseden.
1. Vagy bízz meg benne, és ne féltékenykedj.
2. Vagy kérj bocsánatot a rokonságtól, amiért így viselkedtél. És egy ideig húzd meg magad. Járj el a pároddal a családi estékre, és próbáld magad megkedveltetni. Az ex pedig ne érdekeljen.
Az a nő elmebeteg:D és egyfolytában eléri a célját azzal, hogy egymásnak ugrotok holott szeretgetni kéne egymást. Az én páromnak az exe is ilyen idióta. 2év!!után írogat neki, hogy emlékszel milyen jót dugtunk itt meg ott. Normális??? Először nagyon mérges voltam én is, nehezen estem túl rajta. Annyival jobb a helyzetem, hogy ezt mi felnőttek módjára megbeszéltük a párommal és nem beszél vele, nem válaszol neki, egyszóval megszakította a kapcsolat.
Neked viszont ezeken csak mosolyognod kellene(ami tudom naaaaggggyon nehéz!) és úgy tenni mintha meg sem érintene a dolog! Ha nem áll le a nő akkor elküldözgetném a leveleit a vőlegényének és akkor egál!;) Szerintem elég gyorsan leállna! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!