Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? Kezdjem újra? Össze vagyok zavarodva.
Régen volt egy lány, nagyon jó barátok voltunk, aztán összejöttünk, de nem működött. Hülyék voltunk, fiatalok, első kapcsolat mindkettőnknek, nem kommunikáltunk, stb, stb, tehát a saját gyökérségeink miatt végül szétmentünk majdnem egy év után.
Ennek a szakításnak most 2 éve.
Szakítás után 0,5-1 évig nem beszéltünk, utána megint módjával. Aztán olyan fél éve pedig már megint jóban vagyunk, újra barátok lettünk.
Én viszont most tavasszal összejöttem egy lánnyal, akivel most nagyon úgy érzem, hogy nem vagyok boldog. Nem tudok vele elhülyéskedni. Tudom, ez hülyén hangzik.. De úgy érzem, hogy besavanyodnék, ha ezt tovább így csinálnám. Most eléggé kihűlt a dolog a részemről.
Az előző lánnyal meg olyan jót tudok beszélgetni, az egész családjával nagyon jól elvagyok. Igazából sokkal jobban, mint a barátnőmmel. Azon gondolkoztam, hogy ez azért így elég gáz, hogy a barátnőmmel kevésbé vagyok el jól, mint másokkal.
Másrészről.. úgy érzem, mintha jönnének elő bennem a régi dolgok. És most felnőttebnek gondolom magamat, érettebbnek. Nem is csak magamat, mindkettőnket.
Igazából még ezt is meg tudtuk beszélni, hogy mit rontottunk el, és így egyenesen egymás arcába mondva, mindenféle sértődés nélkül, még el poénosra is vettük, már amennyire a helyzet megengedte..
Ő anno nem érzett szerelmet, én ezt annak tulajdonítom, hogy eléggé rosszul kezeltük a kapcsolatot..
Nem tudom, mitévő legyek..
Ha valaki valami értelmeset írna, én annak nagyon örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!