Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ezért?
Megesik az ilyen. Nem tehetsz semmit, max meghallgatod, hogy miert is törtent. Lehet pont rossz paszban volt, nehez volt az elete vagy csak mindig is tetszett neki es fantaziaja volt, amit kielt. (es lehet meg is banta, azert csak 1szeri alkalom)
Emiatt nem lenne szabad szakitani. Csak ha nem tudod elviselni ezt a tenyt, de ennyi erövel azt sem kellene elviselned, hogy nem volt szüz.
Ha most te lefeküdtel volna 5 evvel ezelött olyannal aki a mostaninak nem tetszik, az fair lenne? A lenyeg, hogy most együtt vagytok es szeretitek egymast.
Ha nem voltatok együtt akkor mi közöd hozzá?
Nézd engem is fel akart szedni a középsulis tanárom úgy 3 éve... mivel eléggé szeretethiányom volt és padlón voltam akkoriban, majdnem rávett a dologra, végül nem tettem meg, de még azt a "majdnem"-et is nagyon bánom, tudom hogy csak ki akart használni. Egy lány könnyen rávehető ilyenekre ha nincs önbizalma és úgy érzi nem szeretik.
Ettől még imádom a barátom, akivel 1 éve vagyok együtt. Már szinte el is felejtettem a tanárom, amikor eszembe jut, csak utálatot érzek. A kapcsolatunkat ez semmiben nem befolyásolja... Nem érzem úgy hogy megérdemelném hogy a barátom elhagyjon ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!