Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak?
párommal 8 hónapja vagyunk együtt, és kb. második hónap körül, beszélgetett egy régi lány ismerősével, akivel annó kavartak. visszaolvastam a beszélgetést, és párom kérdezte, hogy mikor találkoznak? csaj válasz: bármikor, de barátnőddel nem lesz gond? párom írta hogy NEM. holott meg sem kérdezett, és én jóval később olvastam vissza a beszélgetést. annyira bánt, fáj, hogy hülyének akart nézni, mikor én tényleg nagyon szeretem! :(
voltak a beszélgetésben olyanok is hogy: "leveszed a méretem", hát ez hogy? megmondtam neki, ha nem fejezi be, repül mint sz*r. Lelkemet kiteszem érte, de neki ez nemjó.
Állítólag szerelmes belém, de komolyan ezek után egyszerűen nem tudom neki elhinni, hogy szerelmes. Ha valaki szerelmes nem akar dugiba találkozni másik csajjal.
Én nem láncoltam magam mellé, meg semmi, járunk bulizni, ide-oda, mondom neki hogy menjen el haverjaival valamerre de nélkülem nem megy.Annyira elengedte magát....Mióta édesapám meghalt, az állítólagos barátaim sz*rnak a fejemre, tök egyedül vagyok, csak anyukám van, dehát vele meg nem járogathatok el bulizni.Tehát ha kidobom a párom emiatt, végképp elleszek tűnve...
Nagyon bánt, mert írtam a csajnak, hogy ez mi a franc volt, meg hogy találkozzunk és magyarázza el nekem, mert megakarja amúgy kérni a kezem. végül a találkából nem lett semmi, de meg sem kérdezte a csaj hogy miért is akarok vele találkozni?! ez már eleve fura...örlődök itt napról napra, mert nem kellemes olyan ember mellé lefeküdni, aki hülyének akart nézni.
mikor mondom neki, hogy miért akart vele találkozni, feleli: dehát téged is vinni akartalak. aham. kamuzsák. én sem találkozok olyannal akivel előte kavartam.
el semakarta mondani mi volt köztük, csak szimplán haver a csaj. aha. kb. 1 hónapja derült ki, hogy nem is egyszer, egymás pofájába lógtak... nekem az olyan nem csak "haver"
annyira rossz, mert annyira bűn ronda az a lány, hogy hihetetlen. én meg azért különb vagyok. nem azt mondom hogy szépségkirálynő vagyok, de szerintem szép lány vagyok.
a szex meg fergeteges..neki. emiatt még orgazmusom sincs, mert szex közben is ez jár a fejemben :(
Néha én is összefutok az egyik volt párommal. Évekig voltunk együtt, szerettük egymást, és kíváncsiak vagyunk, mi történik a másikkal. Évi 1-2-szer szoktunk találkozni. Email-en megbeszéljük. Nálunk is volt olyan, hogy megkérdeztem, az aktuális párját nem zavarja-e, mert tudtam a leányzóról, hogy iszonyatosan féltékeny. Az én párom tudja, hogy szoktunk találkozni, nem csinál ügyet belőle.
Ez tényleg csak szimpla haveri/baráti viszony. Bármikor számíthat rám és én rá. De ennyi, és nem több.
Nem mindenki marakodással válik szét.
Tehát az alapján, amit írtál, egyáltalán nem biztos, hogy megcsal téged. Nem mondta el, ez talán hiba volt, biztosan félt a reakciódtól. De te miért olvasgatod az ő magánlevelezését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!