Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgaidőszak előtt szakítsak?
kb. 2 hónapja vagyok együtt egy lánnyal , igazából jól megvagyunk , de nem érzek iránta semmit , és nem látom a kapcsolatunk jövőjét tehát szakítani akarok .
Ő nyilván többet érez irántam mint fordítva ez esetek 90%ban ő keres stb ...
Nem akarom húzni az agyát , de nem hiszem , hogy feltétlen most vizsgaidőszak előtt kellene szakítanunk , habár szerintem nyár elején mikor az ember "fellélegzik" sem esne neki sokkal jobban ...
Erre sajnos nincs legalkalmasabb idöpont, de én azt mondom inkább most szakits vele, mint amikor arra számit,hogy jön a lazitás, együtt töltött programok, nyaralás...
Én ezt tenném asszem.
azt ne mond hogy nem bírsz ki még 2 hónapot, míg vizsgázik, stb. érzelemmentes sex. hallottál már róla?
ne csessz ki vele.
Az a gond, hogy +2 hónappal már 4 hónapos lenne a kapcsolat. Ami azért már mondható egy kisebb időintervallumnak.
Mond el neki most. Minél előbb annál jobb. A szakítás sosem fog neki jól esni.
vizsgak utan...
Lehet, hogy olyat latsz meg benne a vizsgaidoszak alatt, hogy még nyaralni is vele akarsz majd menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!