Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vagy ne? MI legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne? MI legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt. Elég tartalmas és eseménydús év volt ez nekünk. Szeret engem mert érzem és tudom,hogy szerelmes is belém. DE! Nem bírom elviselni,hogy minden nőnek bókol, állandóan poénkodik velük, mindenféle becenéven hívja őket ráadásul egyszer kijelentette nekem,hogy neki tetszik a magántanára...

Tudom,hogy én meg féltékeny típus vagyok,gyerekkorom óta az vagyok de én már nem bírom ezt lelkileg elviselni. Állítólag jó csaj vagyok, sok pasi udvarol nekem de amikor a barátom azt mondja,hogy neki tetszik xy akkor egy semminek egy nullának érzem magam. Pedig bókol nekem, dícsérget és szeretget de még is...

Egyszerűen nem tudom mit tegyek...próbáltam már megváltozni és nem féltékenynek lenni de nem ment :( Szeretem és nem akarom elveszteni de ha meg vele vagyok eszembe jut a sok sérelem, a veszekedések és nem vagyok boldog. Kérlek segítsetek és légyszi normális komikat írjatok mert arra lenne szükségem.

20/L

2013. máj. 19. 10:06
 1/6 Pain for Pleasure ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy neked rosszul esik amit csinál.

Nem szép dolog a részéről, hogy más nőknek bókol és a szemedbe mondja, ki tetszik neki. Beszéld meg vele, ha szeret téged, akkor megfogja érteni.

2013. máj. 19. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

az ilyennel nem kell foglalkozni :)

veled van nem :?

akkor mit érdekel ha azt mondja valakire hogy szép ?

(igen.. vannak szép lányok/pasik)

ez olyan miatt aggódsz mintha egy sztárra mondaná hogy szép.. ne foglalkozz vele :)

veled van ergo téged szeret :)

2013. máj. 19. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit számít a véleményünk?
2013. máj. 19. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
egy külső szemlélő véleménye mindig sokat számít
2013. máj. 19. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen volt a kezdetekben. Tudom, facebook az élet megrontója, de amikor velem van és olyanokat írogat más nők képe alá, hogy "gyönyörű szépek a szemeid tubikám" és tesz mögé hat szívecskét, attól én is az agyamat eldobtam.

Közöltem, hogy ezt vagy abbahagyja, vagy engem nem lát többé. Hozzáteszem, ha én kettesben mertem találkozni srác haverokkal, akkor már állt a bál, de ő bármit megtehetett. Az első néhány hónap után lefektettem az új szabályokat. Vagy elfogadja, hogy haverral nem beszélünk és viselkedünk így, ha párunk van, vagy én léptem... Elfogadta, szerencsére azóta fékezte is magát és ennyi. 22/L

2013. máj. 19. 12:59
 6/6 Zizu5 válasza:
Hidd el,hogy téged szeret és nem lesz semmi baj és nem értem milyen sérelmek vannak itt ha téged is dicsérget szeretget akkor hol a hiba? Gondold végig ha szakítanál vele jobb lenne neked találnál megint egy olyan fiút mint ő? Én is jártam hasonló helyzetben én is flörtöltem lányokkal mikor volt barátnőm de soha nem csaltam meg mert tiszteltem és szerettem és ő fontosabb volt nekem bárkinél és szerintem ő is érezteti ezt veled lepd meg valami különlegességgel hogy legyen rá oka hogy még jobban megbecsüljön téged:);) 19/F
2013. máj. 23. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!