Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemet kb másfél hónapja töröltem minden közösségi oldalról, és most nemrég felvette a kapcsolatot velem. Valaki adna egy kis tanácsot? 16f
Figyelt kérdés
úgy volt hogy én voltam neki az első igazi pasija (lány most lesz 16), és azért szakított velem mert alig láttuk egymást.. 2 havonta 2-3x. és most az egyik barátnőjének mondtam h mióta szakítottam vele, nem bírok más lányokkal meglenni, mert minden lányban csak őt keresem, és azért töröltem ki mert nem bírtam ki hogy ne rá gondoljak..nagyon hiányzik...amikor meg más lányokkal jártam 3-4 napot, bűntudatom volt... nemrégen rámírt meglepődve, de kedvesen hogy miért töröltem ki? és a barátnőjének meg mondtam hogy mostmár mindegy...feladom...úgyse lesz ebből semmi, elmondhatja hogy miért töröltem...
szerintetek mit tegyek? mi lenne helyes?
2013. máj. 5. 16:29
1/6 anonim válasza:
Nem értem, mi a kérdés. Hogy próbáld-e meg újra kezdeni vele, vagy mi???
3/6 A kérdező kommentje:
összejönne-e újra velem ha elmondja a legjobbbarátnője neki amit itt leírtam ? de inkább az hogy mitévő legyek?
2013. máj. 5. 16:35
4/6 anonim válasza:
Hát ha azért szakított mert keveset találkoztok akkor nem lenne értelme újra kezdeni mert, előbb-utóbb megint vége lenne. De ha megtudjátok oldani a többszöri találkát lehet működne. Ha csak az volt a gond. :) Azért tényleg elég keveset találkoztok..
5/6 anonim válasza:
4! igaza van
ez a találkozás, sajnos nagyon kevés, ebből így nem is lenne semmi, megint csak szakítás N
6/6 A kérdező kommentje:
igen... de azt elfelejtettem mondani hogy egy városban élünk csak külön suliba járunk és tőlünk messze kicsit messzebb lakik és hát 1 évvel idősebb (gimis) én meg szalajtottam és most leszek gimis ott ahol ő..
2013. máj. 5. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!