Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy 2 éves kapcsolatom. De másfél éve tartjuk a kapcsolatot. Mindig fel keressük egymást.1 hónapig nem beszélünk utána 3 hétig pedig jóban vagyunk ha komolyabbra fordítanám a szót hogy legyen valami akkor ő tartózkodik. Szeret? Nem lépett túl?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk végén szerelemben váltunk el és azóta próbáltam én is másfele és ő is másfele menni, neki nem volt utánnam még senkije nekem pedig mikor lett volna ő mindig elő került.De amikor mondtam hogy próbáljuk meg újra mindig NEm a válasz. és akkor utánna megint 1 hónap nem beszélés következik. És így megy ez..Kedves lányok ez mi? Miért van ilyen ? Szeret?2012. nov. 7. 14:23
2/3 anonim válasza:
jajj,de ismeros szitu...
sajat peldambol tudom mondani,hogy ezt fejezzetek be.ne tartsatok a kapcsolatot.egyszeruen nem adjatok meg egymasnak a lehetoseget a tovabblepesre.adj neki ultimatumot- vagy veled,vagy nelkuled,de nincs koztes.nem szeretem a vegleteket,de egy ilyen kapcsolatot maskeppen nem lehet lezarni.sokaig fajni fog,es mindig fel fog bukkanni az eletedben,de kemenynek kell lenni,es valasz nelkul hagyni minden kozeledeset.majd ha azt mondja,hogy szeret es veled akar lenni,akkor lehet foglalkozni ujra a temaval.
3/3 A kérdező kommentje:
Az érdekelne Mi is játszódik le ő benne? Mit érezhet.
2012. nov. 7. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!