Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb, ha pasi megveri a nőt vagy ha megcsalja? Miért nagyobb a felháborodás, ha megveri a pasi a nőt, mint amikor megcsalja?
A verés főleg ha nem is 1x, az maradandóbb lelki sérülést tud okozni. A másik sem kellemes mondjuk mert az is nyomot hagyhat.
Mert van lány akit megerőszakolnak az utána sokkal nehezebben sokkal több idő után tud megbízni egy férfiban meg elviselni hogy hozzáérjen. De a megcsalás ilyen szempontból is "könnyebb"
Kamu, igaz? Csak provokálsz, ugye?
Ha nem, akkor ÓRIÁSI bajok vannak a fejedbe!
Most komolyan azt hiszed, hogy te jobb, egyáltalán (!) jó ember vagy attól, hogy "CSAK" megverted a másikat, nem pedig megcsaltad???
Hát én azért baltát állítanék a hátadba ha megütnél, ha megcsalnál "csak" szakítanék veled. Beteg vagy ha vered a nőket, nem tudom mi válthatja ki belőled hogy megüss valakit (akár nőt, akár férfit mondjuk, a fizikai erőszak teljesen értelmetlen szerintem, azon kívül h félni fog tőled semmi mást nem érsz el vele.) de ez csak az én meglátásom.
(a kérdésem az, hogy miért is vered rendszeresen az asszonyt? Nem főz/mosogat/takarít/vasal vagy csak nem beszél elég szépen hozzád?-_-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!