Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exnek melyik a rosszabb, ha lát vagy nem lát téged hosszú-hosszú ideig?
ha még érez valamit és folyton látnia kell
ha nem lát, szép lassan elfelejt
Barátivá? :D Vagy nem :D Szerintem nem létezik barátság ex és ex között :D Nem is normális: együtt lenni valakivel, szexelni, élni...aztán meg barátság? Eleinte a "remény" marad valakiben, hogy talán még folytathatjuk együtt...de ha a másik nem akarja, akkor az nem barátság, hanem vergődés :D
Ha valakivel szakítasz, és nem akarsz tőle semmit: felejtsd el, move on! Semmi közötök nem lesz többé egymáshoz.
Nem tudsz "semleges" maradni haverként sem (emlékek, érzések, harag...), a másik véglet, hogy j legyünk barátok, de igazából nem érdekel a másik (felszínes lesz), arra sincs senkinek szüksége...
5 "Barátivá? :D Vagy nem :D Szerintem nem létezik barátság ex és ex között :D "
Létezik.
A másik fele meg ahol sok-sok év van a háttérbe (akár van gyerek, akár nincs) ott meg szinte mindig barátivá válik a volt kapcsolat.
Csak az ostoba buta ember hiszi azt, hogy ha megtagadja a multját(lásd itt a valamelyik hozzászólót)az a helyes. A mult hozzátartozik egy emberhez. Valaki felnőtt, valaki ovis szintjén sem áll.
6-os!
Ahol gyerek van, az esetek többségében sem válik mindig barátivá,ne mondj hülyeségeket legalább! Lehet Neked sikerült,akkor örülj neki,az,hogy a múltadhoz tartozik,az egy dolog,de ettől függetlenül,nem kell ápolni,meg barátkozni! Minek?? Van értelme,onnantól egy idegen,semmi közötök egymáshoz,nem beszélve arról,hogy egy új kapcsolatban melyik fél nézi jó szemmel,hogy a volt pasim/csajom, nekem a jó barátom,meg összejárunk,találkozunk stb... mutass ilyet!
Én nem vitatkozom. Sok exemmel nagyon jó viszonyban váltam el :) Megadatott, hogy továbbra is kontaktba maradjunk. Több éven át. Vagy utólag kiderült, hogy még kellenék, vagy "semlegessé" vált a dolog.
Nem érzem magam ovisnak. :)Én is normális voltam Velük, Ők is velem (soha nem haraggal váltunk el). De így alakult.
Ettől függetlenül nem tagadom meg a múltam, ha találkozunk, köszönök, de ennyi :)
Köszönöm a válaszokat, másrészt az "Útcán" szót a telefon miatt vétettem el :) Helyesen:után
Mondjuk ennél nagyobb problémám is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!