Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ez már most is így megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez már most is így megy akkor később csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
A párom durván beszél velem. Pl. "ne ugass!", "itthagylak mint a szart!". Ez az idő múlásával csak rosszabb lesz? Sokat van mostanában illuminált állapotban, nem lehet hozzászólni, nincs nemi életünk. Minden megváltozott 5 év után. A családjában is ilyen durvák a férfiak, a bátyja és az apja is verték a feleségüket, csak ő volt kivétel, aki kedves és megértő volt. De mára már csak morgás maradt és félek h egyszer a keze is eljár. Hibázok én is a párkapcsolatunkban de sokszor ha egész nap nem látjuk egymást és egy rossz szót se szólok hozzá akkor is ilyen velem.
2013. máj. 30. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod. Csak idő kérdése mikor ver el téged is. Ezt tanulták gyerekkorukban, csak a ti kapcsolatotok most ért el oda, hogy tudja azt, hogy büntetlenül bármit megtehessen. Én már ezután a két beszólás után páros lábbal rúgtam volna ki. Így még az ellenségeivel sem beszél az ember. Nem kell eltűrnöd ezt az ótvar viselkedést, egy olyan pasit érdemelsz, aki szeret. Ha vele maradsz, akkor jól nézd meg a sogórnőd, meg "párod" anyja helyzetét, mert rád is ez vár.
2013. máj. 30. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerinted? Örülj neki, hogy még nem vert meg. Hagyd el minél előbb.
2013. máj. 30. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól mondják a többiek előttem, ráadásul ha még iszik is, különösen kell vele vigyázni. Addig hagyd ott, amíg nem ver agyon...
2013. máj. 30. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod vannak alap dolgok, amiket kis korban összeszed az ember akaratlanul, mert otthon azt látja és neki az lesz természetes. Persze van, hogy megembereli magát valaki, de ez csak addig tart amíg el nem hagyja magát. Amint nincs motiváló tényező csak elkezd lejjebb adni és kibukik az igazi énje.

Érdemes lenn összecsomagolnod és tovább állnod. De én még előtte azért közölném, hogy nem ebbe az emberbe szeretem bele.

2013. máj. 30. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!