Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom állapota kezd rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom állapota kezd rosszabb lenni. Hogyan tehetnék valamit? (lent)

Figyelt kérdés

Már egy ideje egyre többet van hangulatingadozása és valahogy feszültebb is. Próbáltam vele beszélni, hogy akármi van azt nekem elmondhatja, és ilyenkor mindig témát vált vagy azt mondja hogy semmi baja. Ráadásul semmihez sincs kedve, segíteni sem akar nekem semmiben. Már azt is felvetette, hogy nincs értelme együtt lennünk. Ezek a dolgok nagyon zavarnak, ezelőtt sosem volt ilyen.

29/N

2013. máj. 5. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert azelőtt még teljesen odavolt érted, csakhogy ez mostanra kissé elmúlt. Azaz igazság hogy kevés az esélyed arra hogy segíteni tudj neki mert igazából te vagy az akit nem akar mindig látni.

De meg lehet próbálni programokat szervezni kirándulni változatosabb szex.

2013. máj. 5. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! :(

Nem szívesen szomorítalak el de nekem akkor volt ez, mielőtt a párom szakított velem. Azt mondta belefásultunk és nem vagyunk megfelelőek egymás számára.

2013. máj. 5. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Be akarja fejezni veled, és ez már nem uj keletű dolog lesz. Csodálkozom, hogy nem veszed észre. Szállj ki ebből, emelt fővel és ne várd meg, hogy elküldjön.Legalábbis egy nő ezt tenné a helyedben.
2013. máj. 5. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Először is tudnod kellene, hogy mi a gondja. Személyes gondja van-e, vagy közeli hozzátartozójával van-e gond.

Amik szóba jöhetnek: Egészségügyi probléma, egzisztenciális probléma (adósság, munkahely elvesztésének veszélye...), szenvedélybetegség (alkohol, drog...), más életre vágyás.

2013. máj. 5. 10:37
 5/7 White Lily ***** válasza:
imádkozz érte!
2013. máj. 5. 13:00
 6/7 ivilicious ***** válasza:
én azt is belevenném a miértekbe,hogy van valakije..esetleg azzal a valakivel nicns túl jóban mostanság
2013. máj. 7. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyik kérdezö irta... jó lenne tudni mivan a háttérben, pl egészségügyi ok, stressz, családi problémák stb.

Erröl semmit nem irtál, pedig eszerint tudnánk véleményt irni. Nekem az a furcsa,h azt irtad "párom állapota". Ez mit takar?

2013. máj. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!