Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a felháborodás a faceboo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodás a facebookon való bökdösés miatt?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy párom sok-sok lanyt bokdos kapcsolatunk kezdetetol (vagyis gondolom elotte is) egeszen mult hetig. Megkerdeztem tőle miert, holott engem szeret, es mondta, hogy ez igy is van, csak engem szeret, sosem tudna megcsalni, ez a bokdoses neki semmit sem jelentett, csak egyszerubb volt visszabokni mint torolgetni. En megis kiakadtam, nagyon rosszul esett, es sokszor eszembe jut még mindig, pedig megbeszeltuk, hogy elfelejtjuk ezt a butasagot. Van okom aggodni ennyire? Mar egyutt elunk,nagyon szeretjuk egymast.

25/L

2013. ápr. 29. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
*facepalm*
2013. ápr. 29. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi hülyeség határtalan már bocs... Ez a FB-os idiótaság egy vicc. Az én exem mániája volt hogy bármit írtam facen vagy likeoltam egy hölgy ismerősöm képét már ment a hiszti... Majd ha élőbe bökdösi a lába közét akkor lesz okod hisztizni az ilyen hülyeségek miatt meg ha megéri neked a kapcsolat tönkretételét akkor hajrá... 23/F
2013. ápr. 29. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
hát sajnos van okod az aggodalomra mert azokat a lányokat azért bökdösi mivel szeretné őket megdugni.
2013. ápr. 29. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen ez a problémátok? Irigykedhetek?
2013. ápr. 29. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ez a kérdés gyanúsan hasonlít ehhez: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

(bár itt csak 24 vagy)

válaszolván a kérdésedre: nem jogos.

2013. ápr. 29. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:

jobban belegondlva igazatok van, csak mindig vagyom egy kis nyugtatasra :)

off: minden 2. kerdesnel odairja valaki, h ez meg ez hasonlit ahhoz, nem unjatok még? masnak is lehetnek hasonlo problemai. az egy kerdes, ez meg egy masik.

2013. ápr. 29. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
annyira nyilvánvaló, hogy te írtad ki a másik kérdést is... de mindegy, ha neked ettől jobb napod lesz, akkor ja, én vagyok a szar offos :D
2013. ápr. 29. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
ez kicsit olyan, mint a horgász és aki nézi... a bökdösésnél már csak az a durvább, ha valaki azt figyeli, h ki kit bökdös. Unalmas életetek lehet...
2013. ápr. 29. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Takarodjatok le a sz*ros fészbúkról. Mindenkinek azt kéne. Eljárni egymáshoz, szemtől szemben beszélni és normálisan élni, nem a világhálón.
2013. ápr. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!