Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene? ( bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene? ( bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy párkapcsolatom 2,5 éve. Nagyon szeretem Őt, el is tudtam volna vele képzelni mindent, de nem vagyok vele boldog, csak ritkán. Kizár a dolgaiból, nem járunk sehová igazából. Szerintem szégyell engem, ez már sokszor bebizonyosodott, de ő tagadja és nem is lehet vele erről kommunikálni.Tudom, hogy szeret mert érzem mikor a 4 fal között vagyunk, de ez nekem kevés, főleg 2,5 év után. Nem vagyok az az otthon ülős fajta, de azzá váltam. Bármikor elmentünk valahová teljesen úgy viselkedett velem, mint egy idegennel, az a 'tudjuk már le...' érzést keltette. Mintha nem érezné jól magát velem a 4 falon kívül. Jobban nem tudom megmagyarázni. 21 éves vagyok, úgy érzem lépni kellene, csak az a baj , hogy bolondulok érte még így is. Szeretnék élni, emberekkel megismerkedni stb. De mikor elmegyek valahová nélküle az sem tesz boldoggá, bűntudatom lesz és arra gondolok, hogy mennyivel jobb lenne most vele 'biztonságban'. Dióhéjban ennyi, de ha van kérdésetek bővebb infókról akkor leírok mindent. Valaki hasonló cipőben? Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. jún. 14. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg közös érdeklődéseteknek megfelelő programot keresni és elvinni rá, hátha ráharap és rájön milyen jó együtt csavarogni. Ne legyen bűntudatod, ha elmész valahova, hisz lételemed a mehetnék. Ne add fel miatta önmagad! Előtted az élet jöhet még olyan srác akivel folyton menni fogtok valahova csak győzzed észben tartani, hogy mikor hova. :)

Az, hogy a haverjai előtt nem foglalkozik veled az ismerős érzés, én is átéltem már ilyet. A magyarázat az volt, hogy rosszul esne 1-2 embernek, hogy velem is foglalkozik, mert azoknak nincs senkijük, meg látja el vagyok és ez így jól van. Jártam úgy, hogy az egyik haverja mondta neki, hogy nem kéne foglalkozni a csajoddal, vagy megteszi ő, na ez hatott ideiglenesen. Azóta ennek a kapcsolatomnak vége lett és jobb is.

A marihuánát én nem fogadtam volna el, mert ha már elkezdte leszokni nem fog soha...árt és viszi a lóvét is...

2013. jún. 14. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős a helyzet.Tapasztalatból írom,hogy az ilyen szenvedélybeteg pasiknál általában van valami nagy lelki bibi,pont ezért mutatják ki ennyire nehezen az érzelmeiket,és pont ezért félnek a kötődéstől.Egyszóval lelkileg nem egészségesek.Ezenkívül az átlagnál flegmatikusabbak,trehányabbak,és erősen egoista vonásokkal bírnak.

Azt már Neked kell érezned,mennyire tudod ezt elviselni hosszútávon,vagy egyáltalán eltudod -e.

2013. jún. 14. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
9/12-es válaszoló voltam/vagyok egyébként.
2013. jún. 14. 15:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek az értékes válaszokat!
2013. jún. 14. 16:39
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

Megmondom én mi a baj, ugyanilyen kapcsolatom volt az exbarátnőmmel és ugyanígy viselkedtem vele, mint ő veled. Mondjuk én alapból sem vagyok az a nagyon bulizós, társasági ember, de azért időnként nekem is jól esik, de barátnőmmel nem nagyon volt kedvem eljárkálni, csak nagyon ritkán.

Szóval az a nagy helyzet, hogy nem szerelmes beléd, szeret a maga módján és kötődik hozzád, de inkább csak kényelem a részéről az egész, elücsörög a langyosvízben veled "nics ló, jó a szamár is" alapon. Nálam ez volt és nálatok is ez van gyanítom.

2013. jún. 14. 16:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: Én is erre gyanakszom...csak el van és kész de semmi 'lángolás', kényelmes neki így
2013. jún. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!