Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene? ( bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene? ( bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy párkapcsolatom 2,5 éve. Nagyon szeretem Őt, el is tudtam volna vele képzelni mindent, de nem vagyok vele boldog, csak ritkán. Kizár a dolgaiból, nem járunk sehová igazából. Szerintem szégyell engem, ez már sokszor bebizonyosodott, de ő tagadja és nem is lehet vele erről kommunikálni.Tudom, hogy szeret mert érzem mikor a 4 fal között vagyunk, de ez nekem kevés, főleg 2,5 év után. Nem vagyok az az otthon ülős fajta, de azzá váltam. Bármikor elmentünk valahová teljesen úgy viselkedett velem, mint egy idegennel, az a 'tudjuk már le...' érzést keltette. Mintha nem érezné jól magát velem a 4 falon kívül. Jobban nem tudom megmagyarázni. 21 éves vagyok, úgy érzem lépni kellene, csak az a baj , hogy bolondulok érte még így is. Szeretnék élni, emberekkel megismerkedni stb. De mikor elmegyek valahová nélküle az sem tesz boldoggá, bűntudatom lesz és arra gondolok, hogy mennyivel jobb lenne most vele 'biztonságban'. Dióhéjban ennyi, de ha van kérdésetek bővebb infókról akkor leírok mindent. Valaki hasonló cipőben? Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. jún. 14. 09:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha szereted, akkor elfogadod amilyen, senkit nem lehet és nem is érdemes megváltoztatni. Neked kell eldöntened h mennyire zavar ez a dolog és h együtt tudsz e élni ezzel h ő ilyen... Bár sztem inkább hagyd, fiatal vagy még előtted az élet lesz még egy rakat pasid majd 70 évesen ülhetsz a tv előtt :D
2013. jún. 14. 09:58
 2/16 anonim ***** válasza:

1-es válaszolónak az első felével egyet értek a második felével már nagyon nem.

Ha szereted akkor ne hagyd ott... nem lehet úgy gondolkodni hogy jön majd másik, mert akkor mindig ez lesz?

Lesz egy kis probléma, és szakítunk?

Én azt mondom és ennek a híve vagyok, hogy meg kell beszélni szerintem ez az egyetlen megoldás.

És gondolkodj el azon, hogy miért nem szeret veled elmenni sehova?

1, Utál kimozdulni, ahogy én is, de mivel a párom elmondta nekem, hogy szeretne többet járkálni el ezért megteszem neki. (saját tapasztalat :))

2, Túl szép vagy, nincs önbizalma és folyton azt gondolja, hogy túl jó vagy neki, ezért rossz neki, hogy ha pl. megbámulnak téged. (ez is saját tapasztalat:))

remélem tudtam segíteni valamicskét :)

2013. jún. 14. 10:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Ő egyáltalán nem otthonülős fajta...A barátaival megy mindenfelé, pár nap múlva mennek pl. külföldre, és zavar, hogy ennél sem vett számításba. Tavaly voltunk együtt nyaralni + a barátai és úgy kezeltek kb. mint egy potyautast
2013. jún. 14. 10:07
 4/16 anonim ***** válasza:
hát azért ez nem egy kis probléma :D de persze én se úgy értettem h most azonnal szaladjon szakítani mert lesz másik majd a kommunikáció és a párbeszéd az fontos ami sajnos a mai párkapcsolatokból hiányzik. csak nekem nagyon úgy jött le h patthelyzet mert a másik nem fog megváltozni őt meg zavarja ez a szituáció ergo lesz/jön más akivel nem kell kompromisszumot kötni mert minden szebb és jobb lesz :D
2013. jún. 14. 10:08
 5/16 ASOT ***** válasza:

Te szereted őt, ő is szeret.

De túl sok a "De".

Beszélj vele erről mond el azt amit ide leírtál nekünk is.

Amennyiben nem lesz változás és minden marad ugyanígy akkor gondolkozz majd el azon , hogy milyen életre is vágysz és az vele lehetséges e.

Lehet h szégyell téged? Vagy túl féltékeny?

Vagy lusta?

2013. jún. 14. 10:09
 6/16 anonim ***** válasza:

hát amit leírtál kérdező , hmm beszéld meg vele, és ott dől el minden.

ez így tényleg gáz hogy mindenkivel, csak veled nem

beszélj vele erről és meglátod :)

2013. jún. 14. 10:11
 7/16 A kérdező kommentje:
próbálok beszélni vele, de szerinte nem igazak amiket mondok. Amúgy nagyon munkamániás, egyáltalán nem lusta. Nagyon gondoskodó ember. Csak a haverjai előtt mintha fent akarná tartani ezt a 'macsó vagyok, sza*ok a csajomra' látszatot.
2013. jún. 14. 10:19
 8/16 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy csak te beszéled be magadnak, hogy a srác nem érzi kint jól magát? amúgy nekem volt ilyen problémám a párommal. ő mondta hogy szeretne már kimozdulni, én megtettem mindent, de semmi se volt jó neki, így mondtam, hogy akkor találjon ki valamit. amúgy magamból kiindulva, jobban szeretek akkor kimozdulni, ha megvolt a közös együttlét (remélem érted mire gondolok)
2013. jún. 14. 10:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ő eleve ilyen típus.Vannak érzelmileg rideg és zárkózott pasik,talán a barátod még arra is vállat vonna,ha holnap azt mondanád,lelépsz.Nem feltétlenül azért,mert nem szeret,hanem mert az önzősége kerül előtérbe,emellett talán link és lusta is kicsit.Ismerem ezt a típust.
2013. jún. 14. 10:54
 10/16 A kérdező kommentje:
10:23-as értelek...Tuti nem beszélem be magamnak. Például átmegyek hozzájuk, mondjuk betoppan egy haverja, és hozzám se szól az idő alatt, nem von be a beszélgetésbe, levegőnek néz és még sorolhatnám. Utolsó hozzászóló: Igazad van, ő ilyen típusú, lusta a szerelmes gesztusokra pl. Még annyit fűztem volna hozzá, h gyakran drogozik ( marihuana) , ezt megpróbáltam elfogadni, de sztem ez nagyon gyerekes,árt magának vele és soha nem fog leszokni róla...
2013. jún. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!