Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, szakítanom kell, ugye?
Bárkit kérdezek mindenki azt mondja, hogy jaj most emiatt nehogy már, csak egy kis botlás, de én nem így gondolom, szerintem egy jó kapcsolatban nem történik ilyesmi, főleg, hogy még csak fél éve vagyunk együtt, és máris...
Amúgy az történt, hogy egy másik sráccal iszogattunk, csókolóztunk sokat és vele is aludtam.
Most őszintén, ezek után van bármi értelme a barátommal lenni szerintetek?
Az a baj, hogy kicsit már kezdtek meggyőzni a többiek,de normálisan végiggondolva nincs értelme ennek...
Veletek volt már olyan, hogy nagyon szerettétek a párotokat, de mégis megcsaltátok, aztán minden rendben ment tovább?
"agyon szerettétek a párotokat, de mégis megcsaltátok"
Paradoxon.
Nem mentegetőztem, nem az ital miatt volt, nem is ittam sokat, csak leírtam, hogy mi történt.
A barátom szerint amúgy is a csók nem megcsalás, beszéltünk már erről párszor, mindig azt mondta, hogy simán megbocsátaná, mert az mit se számít... Ezáltal különösebben nem fontolgattam, hogy legyen-e valami, hasonló helyzetben gondolom ő is ezt csinálná.
Utolsó; szerintem erre most semmi szükség nincs!:D ha nincs értelmes véleményed, akkor szerintem inkább tartsd meg magadnak amit gondolsz!:D
Hogy válaszoljak a kérdésedre, szerintem mindenféleképpen mond el neki! Tudnia kell róla hisz már fél éve együtt vagytok! Utána várd meg a reakcióját, hallgasd meg a véleményét es beszéljetek meg hogy ezután a 'botlás' után is szeretnétek-e/tudjátok-e folytatni!
De azért szerintem máskor ne rúgj fel egy fél éves kapcsolatot emiatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!