Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, szakítanom kell, ugye?

Figyelt kérdés

Bárkit kérdezek mindenki azt mondja, hogy jaj most emiatt nehogy már, csak egy kis botlás, de én nem így gondolom, szerintem egy jó kapcsolatban nem történik ilyesmi, főleg, hogy még csak fél éve vagyunk együtt, és máris...

Amúgy az történt, hogy egy másik sráccal iszogattunk, csókolóztunk sokat és vele is aludtam.

Most őszintén, ezek után van bármi értelme a barátommal lenni szerintetek?

Az a baj, hogy kicsit már kezdtek meggyőzni a többiek,de normálisan végiggondolva nincs értelme ennek...

Veletek volt már olyan, hogy nagyon szerettétek a párotokat, de mégis megcsaltátok, aztán minden rendben ment tovább?

2013. ápr. 18. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hát, elég érdekesen fogják fel egyesek a szerelmet.... ha szeretek valakit akkor nincs olyan, hogy jaj simán megbocsátom, ha mással csókolózik...legalábbis nálam nem.

de ha egy megbeszélt nyitott kapcsolatról van szó akkor nem szóltam

ha a férjemről megtudnám hogy megcsókolt valaki mást, szerintem egy hónapig hozzá sem érnék nem hogy rögtön megbocsátanék....ugyanúgy árulás és megcsalás mintha félredugna...

de ti tudjátok.

mond el neki mi történt, most legyél bátor.max visszafogad és aztán ő is félrekefél valakivel. összeilletek.

27/N

2013. ápr. 19. 00:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Csak az számít, hogy te és ő mit gondoltok erről, mit jelent nektek és hogy ti amúgy a kapcsolatotokban mit jelentetek egymásnak.

Ha ilyen előfordul, annak rendszerint megvan a maga oka, ezen ként gondolkodni.

Ha fél éve vagytok együtt és máris, és nem is fontos annyira a barátod, vagy legalábbis nincs végtelen szerelem, akkor inkább hagyd elmenni, mert ez nem egy jó kezdet szerintem sem. Hogy miképp teszed ezt, azt neked kell eldönteni. Én a maximális őszinteség híve vagyok (megfelelő tapintattal).

Ismerek olyan kapcsolatot, ahol évek óta együtt vannak, együtt is laknak és rendes, szexes megcsalások is történtek, már mindkét oldalról. De szeretik egymást. Nehéz elképzelni ezt annak, aki még nem került ilyen helyzetben, de van ilyen. Csak jó szar.

Nem fejtem ki jobban, mert off-topic.

Lényeg: szerintem szakíts, aztán keress olyat, aki benned is eleget mozgat meg, hogy ne kalandozz és akivel meg is érdemlitek egymást.

2013. ápr. 19. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt te érzed, ebben ne hallgass másokra. Te tudod, mit érzel a srác iránt. Nem vagyok nagy híve annak, hogy mindig mindent el kell mondani. Az embernek lehetnek titkai. Én azt szoktam felhozni példának, ha egyszer netalántán főzne neked, szívét-lelkét beleadva, de mégis rosszul sikerül, akkor közlöd-e vele, hogy az egész nap a nagy semmiért fáradozott és kár volt az alapanyagért, vagy pedig jó képet vágsz hozzá, és megeszed. Lényegében itt is erről van szó. Akarsz-e neki fájdalmat okozni azzal, hogy bevallod, hogy férfiként kevés volt neked, és ezzel megsérted, szinte porig rombolod a férfi egoját. Nézz szembe a saját lelkiismereteddel. Ha szereted maradj vele, de ha már nem, vagy nem vagy képes a szemébe nézni a történtek után, akkor szakíts.
2013. ápr. 19. 08:22
 14/17 anonim ***** válasza:

A bátrak két dolgot tennének.

1. Elmondanák és elhagynák a srácot, hogy egy jó kapcsolatot találhasson magának.

2. Örökre eltitkolnák és nem kérdezgetnék a fél világot(se ismerősöket) arról, hogy mit tegyen. Ez csak azért nehéz, mert a bűntudat ottmarad, hogy hibázott az ember, de legalább csak önmagát pusztítja vele és van remény a folytatásra, csak a megcsaló félnek nehéz, de ezért kell a bátorság, hogy másokat ne bántson csak önmagát.

A második lehetőséget már elszúrtad, mert már mindenki tud róla, marad az első. Vagy beállsz a sorba és csalsz hazudsz, vagy a átruházod a hibáidat a srácra, hogy döntsön ő, mert neked könnyebb lesz a felelősséget átadni neki. Ő meg csak had szenvedjen, mert te nem tudtál bátran viselkedni a hiba után...

2013. ápr. 19. 09:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak döntsd el melyik srác a fontosabb és cselekedj úgy :)

Nekem is van barátom, de közben találkozgatok egy másik sráccal, de nem történt semmi komoly.

A csók nálam már megcsalásnak számítana és csakis akkor csókolnám meg a másik srácot, ha a barátommal szakítanék.

2013. ápr. 19. 13:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Büszke lehetsz magadra

2013. ápr. 19. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszéld meg a barátoddal. Ha őszinték vagytok egymással, akkor jól fogtok dönteni. Csak te érzed, amit érzel; egyszeri dolog volt, egy fellángolás csak, vagy tényleg elmúlt a szerelem? Bármelyik is, be kell vallanod a barátodnak. De csak lelkiismeretfurdalásból ne szakíts, ha szereted, hozzátok helyre a dolgokat! Hajrá!!

L

2013. ápr. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!