Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megvettek ezért, de megcsaltam a párom.32 éves vagyok. Vidéken egy továbbképzésre járok havonta 1x egy héten át, ahol megismertem azt az embert, akivel megcsaltam a párom. Mit csináljak?
mond el a völegényednek a másik feleségét meg hagyd őrá.
a völegényednek joga van tudni és imádkozz nagyon imdákozz hogy annyira legyen megértö mint én, mert akkor talán meg megmenthető a kapcsolat. De az a fontos hogy tudnia kell róla, hiszen öt aláztad meg a háta mögött...
na ezért felesleges házasodni.
én azt mondom, legyél azzal akivel boldog vagy. egyszer élünk, ne szalaszd el :)
Dobd föl a póker arcot, és próbáld meg elfelejteni, most ilyenkor amikor már a hülyeséget megcsináltad nem igen van mit tenni, mint csöndbe maradni és magadba ezt úgy kezelni mint egy "baleset"et.
Amúgy igen rémesen megvetendő dolog, de amíg a párod nem t ud róla addig nem fáj neki, az meg jól van úgy, ne is hozd ezt fel sose, az egész rólad alkotott felfogása egy pillanat alatt lenne semmivé...
De erre miért nem akkor kell gondolni MIELÖTT lefekszel mással? Most olyan nehéz lett volna NEM lefeküdni Don Juannal? D: Borzalom..
Ne mondd meg a vőlegényednek. Azzal csak fájdalmat okozol neki. Gondold át, hogy mennyire komoly a kapcsolatod, mennyire akarod, és ha úgy döntesz, hogy neked ez nem jó, akkor szakíts, mielőtt még késő lesz.
De magát a megcsalást felesleges elmondanod, csak felesleges fájdalom neki.
azt mondta, "ha" nem lenne felesége, szóval nem fogja megmondani, hát én csak olyannal találkoztam, akik nem mondják meg az ilyet, egyébként Téged mit izgat a felesége tudja-e meg v sem, ehhez semmiközöd nincs
ha megmondod a vőlegényednek, sajnálom, de dobni fog, remélem ezzel tisztában vagy, a bizalmat eljátszottad, soha nem felejtené el, gondolkozzál el, ettől még dugtatok, ez nem jelenti azt hogy amúgy minden menne együtt, ábrándnak jó, de ez nem biztos, szóval Te tudod mit csinálsz, ja Magadat árultad el a semmiért, mert így egyedül maradsz N
Prof, nem tudsz te semmit, ha tíz év múlva derül ki az embert két sörivás meg focimeccs között egyeltalán nem fogja annyira meghatni mint most melegibe, ha a menyasszonyáról derül ki..
Van különbség az igazságos meg ésszerű döntés között bizonyos esetekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!