Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 eve vagyok egyutt a baratommal. O lefekudt egy masik lannyal, Megbocsajtottam azonban megismertem valakit es tortent egy s mas koztunk, s addig jutottunk, hogy egy kis kezimunkara kerult sor, de konkret behatolas nem volt. Mondjam el neki? 21/Lany
Figyelt kérdés
Egy mocskos ribancnak erzem magam!Ismerem ot,es tudom hogy nem bocsajtana meg nekem soha!Adjatok tanacsot!Borzaszto lelkiismeret furdalasom van,egy hete tortent,ez normalis hogy meg friss s mindig erre gondolok?2013. márc. 23. 10:35
1/8 anonim válasza:
Nyilván mondd el neki. De akár elmondod, akár nem, bátorságra lesz szükséges hozzá. A bűntudat csak bátorsággal küzdhető le. Miért? Mert a gyávaság juttatta mindkettőtöket ebbe a helyzetbe. Mi a legfontosabb, amikor elmondod neki? Semmilyen körülmények között se hibáztasd őt, akármit is mond! Akármit is vág a fejedhez, akármennyire kiabál, ordít, ne bújj amögé, hogy Ő már megcsalt téged! Mert ez gyávaság, ezzel csak rontasz a helyzeten. Ha ezt teszed, akkor az utolsó esélyét és elveszítitek annak, hogy belőled nőt pnci helyett, belőle meg férfit pocs helyett faragjatok.
2/8 anonim válasza:
amikor ő mással volt, lehet megbocsájtottad, de mindig ott van a fejedben, a bizalomnak vége lett, akkor kellett volna az egész kapcsolatot abbahagyni, nem véletlenül mentél el mással, Te tudod mit csinálsz, de a szakítás jobb lenne N
4/8 anonim válasza:
Egy csodálatos kapcsolat a tietek...
5/8 anonim válasza:
Ne mondd el. Felejtsd el azt kész... nem történt meg... a másik sráccal ne beszélj többet. Ha esetleg a barátod rájön akk egyszerüen mondd , hogy valódi komoly dolog nem volt.
Egysezrű, nem kell ezt túlbeszélni , feszengeni rajta.. felejdzsd el ész szärd le..
6/8 anonim válasza:
(na ezt is fantasztikus helyesírással sikerült összealkotnom, szóval a lényeg, hogy felejtsd el és ne foglalkozz vele - én ezt tenném.)
7/8 anonim válasza:
ennek a kapcsolatnak már fújtak. ha elmentek mindketten mással, akkor nem szeretitek egymást. ez ilyen egyszerű. lehet hogy már csak megszokásból vagytok együtt.
ő is megcsalt, te is megcsaltad (az lényegtelen hogy behatolás nem volt)
minek maradtok így együtt ? mi értelme?
bocsi hogy ezt írom de sose értettem az ilyen "kapcsolatokat"
no persze ha megbeszélitek hogy nyitott legyen az megint más.
mond el neki, és akkor megbeszélhetitek
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!