Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiút akinek hazudtam a koromról ami kiderűlt és én elmondtam neki az igazad de ő azt mondat hogy csak akkor bocsájt meg ha leszopom de úgy hogy elötte már majdnem jártunk. Mit csináljak?
Xopd le mindkettőt, lehetőleg egyszerre, aztán biztos megbocsájtanak neked.
Gondolom, nem arról van szó, hogy 43 évesen 35-nek hazudtad magad, hanem inkább nem vagy még 14 se...
Gratulálok, jó úton jársz, hogy mire elfújod a gyertyát a 14. szülinapi tortádon, addigra te legyél a környező három megye legnagyobb ku.rvája!
A fiúd is rájött, hogy másra úgyse vagy jó, azért akar megszoptatni, aztán így is, meg úgy is dobni fog.
Meg meg is érdemled.
Ha nem bocsájt meg, ki a fenét érdekli..Szopásra lenne eszed, de arra, hogy ne zsaroljanak, arra nincs ?
Öszejöttél heccből a tesójával...Rendbe. Igy egy év múlva a kutyának se kellesz, csak ágybetétnek használnak a fiúk.
Bocs, tévedtem: nem kell hozzá egy év sem..
Jajj, te lány !
:DDDDDDDDDDDDDDDDD de nagy poén
seriously: no
köttesd el magad, kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!