Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy megvettek ezért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katrina79 kérdése:

Lehet, hogy megvettek ezért, de megcsaltam a párom.32 éves vagyok. Vidéken egy továbbképzésre járok havonta 1x egy héten át, ahol megismertem azt az embert, akivel megcsaltam a párom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Teljesen felkavart a személye, és megtörtént a dolog. Utána nem értette ő sem magát, láttam rajta. Neki felesége van, nekem vőlegényem. Teljesen meglepődtem magamon, eddig hűséges voltam.6 éve tart a kapcsolatunk,4 éve élünk együtt. Megfordult a fejemben, ha lehetne, lecserélném a páromat a másikra, de most rontsak el egy másik kapcsolatot? 200 km választ el tőle. Nagyon rosszul érzem most magam, szenvedek, mint a kutya. A másik fél megmondta, ha nem lenne a felesége, boldoggá tenne engem. Nem tudom kiverni a fejemből.Meg kell, hogy mondjam a vőlegényemnek,hogy megcsaltam?Tudja meg a másik felesége is?Felfedjem magam előtte?Nem bírok sírás nélkül napok óta meglenni,már a vőlegényemnek is feltűnt.Alapjában véve szeretem őt,de mintha valami hiányozna belőle valami
2013. ápr. 13. 23:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

neked hogy esne az ha 10 év együtlét után meglepne a gyermekeid anyja azzal, hogy megcsalt...

persze lehet lesz*rnád de benned maradna az hogy mi van akkor ha az elmult tiz évben rá gondotl szex közben? Mivan akkor ha több ször is megteszi... satöbbi.

Lehet nem tudok semmit de azt igen, hogy ha nem mondja el neki akkor tényleg boritékolhatja azt, hogy a pasi kidobja... 10 évet végig kellene rettegnie hogy "atyaég mikor derül ki?" idegileg marha kellemes lehet tényleg..

2013. ápr. 14. 00:04
 12/20 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Beleinnám magam a betonba, másnap meg elmennék dolgozni, most 40 évesen már őszintén szólva nem hiszem hogy megérintene a dolog..
2013. ápr. 14. 00:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. :) Nekem ha azonnal elmondaná és látnám rajta, hogy megbánta akkor most innám magam bele a betnbe, de talán tul tudnék lépni rajta és fokozatosan visszaálunk a régi kerékvágásba.

De ha évek mulva derülne csak ki akkor ott szó nélkül hagynám ott.

2013. ápr. 14. 00:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Túl tudnál lépni rajta és ugyanúgy vele lenni, mint addig? Ha hozzáérsz nem az jutna eszedbe, hogy más is ezt csinálta? nem tudom...Én sem akarnám tudni, ha a párom félrelépne egyszeri alkalommal.
2013. ápr. 14. 00:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és hogy ilyen gyorsan érkeztek. Még elég friss a dolog, úgy gondolom jelen pillanatban, hogy hagyom magamban ülepedni még egy kicsit. Májusban vége a továbbképzés azon hetének, amikor közös óráink lesznek, tehát találkozni nem hiszem, hogy fogok a másikkal többet a suliban és egyébként. Ahogy írtam 200 km választ el tőle. Viszont úgy érzem, talán azért küldte nekem a sors ezt a helyzetet, vegyem észre, valami nem stimmel a jelenlegi kapcsolatomba. Ugye van benne valami?
2013. ápr. 14. 00:45
 16/20 poiu ***** válasza:
A kérdés az, hogy mi hiányzik. Ha olyasmi, amit nem kaphatsz meg, akkor annyi. Ha működhetne több odafigyeléssel, akkor nincs gond.
2013. ápr. 14. 00:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy így van, de ha TE így érzed, az már jelent valamit. Szépen tisztázd le magadban, mit szeretnél, mi hiányzik, lehet e pótolni, szeretnéd e helyrehozni. ha nem, akkor tovább kell lépni.
2013. ápr. 14. 00:50
 18/20 anonim ***** válasza:

nem elég tökös már neked a vőlegényed... nem gerjedsz rá csak szereted... ez itt a gond

f19

2013. ápr. 14. 00:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Shevy! Ha elmondja és együtt maradnak, mindig ez jár majd a férje eszében, "Vajon kivel csal meg legközelebb?". Újra és újra elő fog jönni ez a téma, szépen lassan elmérgesedik a dolog. Ha nem mondja el, de valahogy kiderül 10 év múlva, akkor egyrészt le is lehet tagadni, ha mégsem, akkor meg lesz egy nagyobb beszélgetés, és kész. Túlteszik magukat rajta. Régen volt, azóta minden ok, minek balhézni?

Jól tippelem, hogy te még nagyon fiatal vagy? 20-as évek eleje max?

2013. ápr. 14. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Szakíts a vőlegényeddel, mert ha menyasszonyként ilyen beficcen, akkor már valami rég rossz. Nem akarlak elítélni, de ez tényleg egy rossz húzás volt és csak akkor lesz a helyén a lelked, ha őszintén tudsz tovább élni és nem egy ilyen keserű pirulával.

A másik pár: Ha lehetséges, jegeld az egészet. Az ő döntése, hogy a saját párjával hogyan kezeli ezt. Te azt teszed a legjobban, ha nem mész bele ebbe a szituba. Egyrészt, mert magadat kell először egyenesbe tenned, másrészt pedig mert sem ő, sem a párkapcsolata nincs rendben, ő se tudna "boldoggá tenni", mint ahogy magát sem.

Arra pedig semmi esély nincsen, hogy te abban a kapcsolatban bármi jó dolgot hozz ki.

ui.: Nem elég szeretni az embernek a párját, ha valami közben hiányzik belőle. El kell engedni. Tudom, nehéz, mert jó ember, de ettől még el kell engedni. E nélkül ilyen ösztön-reakciók jönnek elő és az ebből következő lelkiismerei problémák stbstbstb. Nettó becsavarodás.

Találj olyan embert, akivel boldoggá tudjátok tenni egymást teljesen! Ha hozzá ragaszkodsz, akkor mindkettőtök tele lehet ilyen becsípődésekkel és félrelépésekkel.

2013. ápr. 19. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!