Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a páromat! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat! Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Csókolóztam egy fiúval, aki szerelmes belém. Egyszerűen a párom, annyira nem törődött velem, minden fontosabb volt mint én, állandóan bunkón beszélt velem és én annyiszor próbáltam felnyitni a szemét, hogy mennyire rossz nekem. Egyszer csak ott voltam a másik srác karjaiban és megcsókolt. Fogalmam sincs mit tegyek, azóta csak kínoz a lelkiismeret furdalás. Nem tudom meddig bírom még ezt. Elmondtam neki, és elvileg megbocsájtotta, de egyszerűen semmi nem változott. Szakítani nem tudok, mert szeretem, de viszont megpróbáltam, mert így nem vagyok boldog. Egyszerűen nem bírom már. :'(

Tudnátok valami tanácsot adni?

2013. ápr. 4. 22:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

2 éve együtt vagyunk. 22 évesek vagyunk. A kapcsolatunk sem indult zökkenő mentesen, mert akkor állandóan neki voltak csajozós dolgai és annyiszor el kellett néznem, pedig annyira bántott. Most meg a lelkiismeretem öl meg :'(

22/L

2013. ápr. 4. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

""mert így nem vagyok boldog. Egyszerűen nem bírom már. :'("

megadtad a választ már te!!!!

lépj le ,mert ez így minek???

2013. ápr. 4. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Teljesen érthetetlen amit írsz, össze-vissza 'beszélsz', lépj ki a kapcsolatból így nincs értelme...
2013. ápr. 4. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
a következő kapcsolatodban, ne csinálj ilyet. azért mondja, hogy megbocsájtott, mert nem fogta fel a tett súlyát.
2013. ápr. 4. 23:02
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem intézd úgy, hogy ő mondja ki azt hogy vége.neki is könnyebb lenne igy és neked is.
2013. ápr. 4. 23:03
 6/13 fospuska ***** válasza:
55%
aha, tudok. hagyd a palit a ragyába és menj oda,ahol megbecsülnek. kivéve, ha szeretsz mazózni.
2013. ápr. 4. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Te már nem vagy boldog ebben a kapcsolatban nem értem miért vagytok még együtt. Valld be hogy megcsaltad úgyis kifog rúgni. Aztán mehetsz új kapcsolatot keresni ahol talán foglalkoznak is veled.
2013. ápr. 4. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:
7es válaszoló, nem olvastad el rendesen, a pasija tud róla és megbocsájtott
2013. ápr. 4. 23:07
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen. Tud róla, és azt mondta, hogy én már annyi mindent megbocsájtottam neki, ő is megbocsájtja ezt az 1et először és utoljára. De nem változik semmi, ugyan olyan lekezelően beszél velem néha, máskor meg ölelget, bújna stb, de mivel előtte bunkó volt, ezért már nem esik jól utána a közeledése. A másik sráccal meg nap mint nap találkozom sajnos, elkerülni nem tudom.
2013. ápr. 4. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Tanulj meg szakítani, mert különben egész életedben olyan férfi (vagy férfiak) fognak a markukban tartani, akik soha nem tesznek boldoggá!

Tudom, nehéz, de így csak magadat kevered egyre nagyobb katyvaszba.

A kapcsolat elején már rossz volt, aztán még mindig rossz volt, te is félreléptél, mire kell még várni? Ismerek ugyanígy, de sokkal régebben vergődő lányt is, ő is csak egyre szarabbul van és folyton lelkiismeretfurdalása van, miközben lekorlátozza magát.

Lépj!

MOST!

2013. ápr. 4. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!