Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja megcsaltam a páromat és sajnos kiderült. Most el akar küldeni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 12:02
1/28 anonim válasza:
mit akarsz? mert ha megcsaltad nem biztos h ő kell neked
2/28 anonim válasza:
Ha megcsaltad akkor nem.szereted igazán.Csak megszoktad.Menj keresd a.boldogsagodat.Felesleges eröltetni ami nem.megy.
3/28 anonim válasza:
Már semmit.Előbb kellett volna gondolkodj:)Szépen lépj tovább, és tanulj ebből az esetből.
4/28 anonim válasza:
Semmit, minek kellett megcsalnod? Ezek után meg még el is várnád, hogy visszafogadjon?
Egyébként személyfüggő, hogy visszafogad-e valakit az illető vagy nem. Ha ő az utóbbi kategória, akkor sajnos ez van. Azért reméljük tanultál az esetből.
5/28 anonim válasza:
hát akkor menj el.
megcsaltad, ergo nem szereted.
gyöker.
6/28 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy kiderül és már nagyon bánom.
2013. jan. 19. 12:18
7/28 anonim válasza:
Akkor nem bántad, amikor elélveztél. Szóval nincs bocsánat (jó esetben)
8/28 anonim válasza:
Késő bánat... Én már nem tudnék megbízni benne, felteszem ő sem ezért is dobott ki. Te sem tudnál magadban megbízni ezek után nemde?
9/28 anonim válasza:
Várj egy kicsit amig megnyugszik. Aztan beszelj vele, mondd el, hogy megbantad es szeretned ha meg tudna Neked bocsatani.
De pontosan mi tortent? Csok vagy felre is d.gtal?
Nem mindegy :)
A csokot meg talan meg tudja bocsatani, a masikat mar valszeg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!