Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom sajnos súlyos leukémiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom sajnos súlyos leukémiás lett. Pénteken műtétje külföldön elmaradt. Másnap hívtam de kinyomta a telefont. Írtam neki de nem válaszol, nem veszi fel. Nem értem miért nem akar beszélni velem, miért nem ír nekem? Mit tegyek, mert bele örülök!

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Húú részvétem. Hál istennek nekem ilyenben nem volt még részem, remélem nem is lesz. Szerintem ő úgy érzi, hogy talán nyűg lesz a nyakadon, nem akar bántani azzal, hogy ő beteg nagyon. Ilyenkor sokminden megfordul az ember fejében. Nem tudom mit tudsz tenni sajnos. Én ha belegondolok ha ilyen beteg lennék, akkor szerintem valami hasonlót tennék mint ő. Még a barátaimat sem akarnám látni, meg nem szeretném ha ők látnának engem. Hát ez nagyon szomorú dolog sajnálom igazán.
2009. febr. 23. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajnálattal olvastam a soraidat. A viselkedése teljes mértékben érthető, szerintem írj neki aranyos smseket és nyugtasd meg, hogy Te szereted, ne féljen, minden pillanatban rá gondolsz és mellette akarsz állni. Semmiképp ne haragudj rá!

Sok szerencsét, neki és neked is! Sajnálom :S !

2009. febr. 23. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólóval, és én is nagyon sajnálom. de gondolom ezzel már tele van a padlás. Szerintem is azért nem keres, mert nem akar téged bántani, vagy számodra teher lenni. Meg akar óvni a fájdalomtól. De az nem igaz, hogy nem tehetsz semmit. Látogatható? Mert ha igen akkor szerintem megy be hozzá és igenis biztosítsd arról, hogy számodra pont, hogy az a teher ha nem lehetsz mellette, és hogy feltétel nélkül szereted.

A nagy bajt viszont nem lehet elkerülni, mert ha az a sorsa, hogy így menjen el akkor az is lesz sajnos. Neked ezt el kell fogadnod és fel kell rá készülnöd, már amennyire fel lehet készülni az ilyesmire. Nem tudsz rajta segíteni, de azt az időt, amit itt tölt igenis szebbé teheted. Éreztetni kell vele, hogy szereted és támogatni kell. hogy higgyen a gyógyulásban, magában és benned. És ne felejtsük el meg is gyógyulhat. Volt már rá nem egy nem két példa. És azok sem voltak semmivel különbek, vagy jobban érdemesek rá. Bármi is lesz kitartás. A szeretet csodákra képes csak hinni kell benne. Nem tudom milyen idős vagy, de amit csinálsz és csináltál, hogy mellette maradtál szerintem mindenki számára példa értékű lehet. Büszke lehetsz magadra. És ez adjon neked erőt.

Drukkolok nektek tiszta szívemből!

Detti 22/L

2009. febr. 23. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocsi most láttam, hogy külföldön volt a műtét. Akkor a látogatás nem olyan könnyen megoldható. Akkor bizony marad az sms vagy telefon. Bár az sms-t valószínűbb hogy elolvassa. Így is lehet éreztetni a másikkal a szerelmünket.
2009. febr. 23. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia nagyon sajnalom hogy ilyen helyzetben vagy de 1 valamit tudnod kell! Nem azert viselkedik ugy veled mert nem szeret hanem mert beteg, es nem igazan fogja fel hogy mit tesz. A szomszedom aki nemsoka a "rokonom" lessz o is leukemias es 1 hete jott haza a korhazbol es neki sajnos nem sok van mar es o is "utalatosan beszel" mindenkivel meg a kisfiaval is, sajnos ez igy van, es ezt sokan mondjak hogy azert beszel ugy mert beteg nem azert mert nem szeret. O nem akarja hogy sajnalkozzanak ezert nem szeretne talalkozni senkivel. A szomszedom peldaul a sajat annyat se turte meg ha meglatoggatta a korhazban. csak a felesege volt bent mellette es meg azt se akarta h ott legyen de muszaly volt mert egesz napos felugyeletre volt szuksege annyi ereje se volt h 1 poharat megfogjon. Csak tudd hogy biztosan szeret teged, de ha valaki ugy erzi h nem sok van neki hatra akkor nem igen foglalkozik azzal ha valakit megbant. Es ez igy van ezt en tudom, mert szinte en is ateltem amiket mondtak rolla, ez teljesen normalis. Kitartast neked, es igen irj neki sms-t!
2009. febr. 23. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
segítsetek mit tegyek mert csak nekem nyomja ki a telefont!nem válaszol az smsre sem.megbolondulok lassan.
2009. febr. 24. 11:22
 7/7 anonim válasza:
Érdeklődtél már a családjánál?Lehet,hogy ők megtudják mondani mivan vele.
2009. febr. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!