Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom sajnos súlyos leukémiás lett. Pénteken műtétje külföldön elmaradt. Másnap hívtam de kinyomta a telefont. Írtam neki de nem válaszol, nem veszi fel. Nem értem miért nem akar beszélni velem, miért nem ír nekem? Mit tegyek, mert bele örülök!
Én is sajnálattal olvastam a soraidat. A viselkedése teljes mértékben érthető, szerintem írj neki aranyos smseket és nyugtasd meg, hogy Te szereted, ne féljen, minden pillanatban rá gondolsz és mellette akarsz állni. Semmiképp ne haragudj rá!
Sok szerencsét, neki és neked is! Sajnálom :S !
Egyet értek az előttem szólóval, és én is nagyon sajnálom. de gondolom ezzel már tele van a padlás. Szerintem is azért nem keres, mert nem akar téged bántani, vagy számodra teher lenni. Meg akar óvni a fájdalomtól. De az nem igaz, hogy nem tehetsz semmit. Látogatható? Mert ha igen akkor szerintem megy be hozzá és igenis biztosítsd arról, hogy számodra pont, hogy az a teher ha nem lehetsz mellette, és hogy feltétel nélkül szereted.
A nagy bajt viszont nem lehet elkerülni, mert ha az a sorsa, hogy így menjen el akkor az is lesz sajnos. Neked ezt el kell fogadnod és fel kell rá készülnöd, már amennyire fel lehet készülni az ilyesmire. Nem tudsz rajta segíteni, de azt az időt, amit itt tölt igenis szebbé teheted. Éreztetni kell vele, hogy szereted és támogatni kell. hogy higgyen a gyógyulásban, magában és benned. És ne felejtsük el meg is gyógyulhat. Volt már rá nem egy nem két példa. És azok sem voltak semmivel különbek, vagy jobban érdemesek rá. Bármi is lesz kitartás. A szeretet csodákra képes csak hinni kell benne. Nem tudom milyen idős vagy, de amit csinálsz és csináltál, hogy mellette maradtál szerintem mindenki számára példa értékű lehet. Büszke lehetsz magadra. És ez adjon neked erőt.
Drukkolok nektek tiszta szívemből!
Detti 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!