Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene, vagy találhatunk valamilyen megoldást erre?

Figyelt kérdés

A párommal együtt vagyunk majdnem 1,5 éve, ő az első kapcsolatom. A probléma az, hogy nem keltik fel az érdeklődésemet se a férfiak se a nők és ez így van amióta az eszemet tudom. Szexuális vágyam sincs és soha nem is nagyon volt, de mivel a párom igényelte én mindig megerőltettem magamat és belementem, mert szeretem. Most is nagyon szeretem teljes szívemből, de úgy érzem, hogy nem tudok sokáig vele együtt lenni. Ő igényli a heti többszöri szexet, nekem meg még az az egy is megterhelő. Attól félek később ez még inkább el fog hatalmasodni rajtam és nem akarom hogy ő miattam szenvedjen. Mindezek ellenére úgy érzem hogy megtaláltam benne a lelki társamat Ennek ellenére az ölelésére meg a puszijaira vágyom, de egy csók vagy mikor próbál izgatni nem vált ki belőlem semmilyen érzelmet és vágyakozást. Kielégíteni se mindig tudom rendesem, mert mindig annyira kiszáradok már az elején is hogy egy flakon síkosító nem lenne elég.

ha valaki van vagy volt már hasonló helyzetben az kérem ossza meg velem a tapasztalatait, mert már teljesen kétségbe vagyok esve.

fiatal lány

2013. máj. 8. 19:36
 1/3 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele és mond el neki mi a szitu. Utánna hodd el könnyebb lesz megoldani, és ha tényleg szereted akkor nemhiszem hogy emiatt szakítanátok.
2013. máj. 8. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Aszexuális vagy.
2013. máj. 8. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindenhonnan azt hallani hogy milyen fontos a szex egy párkapcsolatban, de ha a miénkben nem lenne én soha nem is igényelném,ő meg az a tipikus férfi, aki ha tehetné minden reggel azzal indítana. Eddig nem mondtam neki erről semmit mert úgy véltem, hogy majd kialakul és élhetünk úgy mint az átlag fiatal párok
2013. máj. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!