Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, pasim már nem először írta a legjobb barátnőmnek h sz***a le, bnőm persze nemet mond, de pasim akkor is kérdezgeti tole ( o nemtudja hogy én tudok róla). Tudom hogy szakitanom kellene de szeretem. ; ( mit tegyek, és normális válaszokat?
Vedd már elő az eszedet, ha nem vele mással megteszi.
Komolyan mit vársz később ettől az egésztől? Igaz se a körülményt nem tudom, azt se hány évesek vagytok, azt viszont igen ha csak szexre kellesz, akkor ez van. Ha többet akarsz akkor keressél mást. N
Ha a hozzad egyik legkozelebbi lannyal ezt csinalja akkor mit csinalhat a tobbivel?
Azt pedig ne gondold, hogy nem tudja, hogy tudod, a csajok elmondjak az ilyeneket egymasnak, es ezt a pasid is tudja.
Gondolom rohog rajtad, hogy meg igy is vele maradsz.
Lehet az kellene, hogy a szemed elott dugjon meg valakit.
Szakíts vele.
Ne a pasidnak hívd,mert soha nem lesz komoly a dolog,ha így hívod a barátodat.Ez olyan kis butácska kifejezés.
Ha szereted is szakíts vele,mert ő nem szeret,így csak hülyét csinálsz magadból,miközben ő kihasznál,és később csak jobban fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!