Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szereztétek vissza a cuccaitokat az exetektől? (pl. ha a diplomatikusra azt hitte parancsolgatás, meg kényeskedés
Egy forgalmas helyet választottam, ajánlottam találkozó céljául, hogy mindketten átadjuk a másiknak az ott maradt cuccainkat, vagy amit kölcsön adtunk a másiknak.
Nem tetszett neki, pedig úgy választottam, hogy ne kelljen sokat utaznia. Sőt nekem lett volna több idő valószínűleg.
Erre elkezdte, hogy ő szabja meg, hogy hová menjek el...
Attól tartok, hogy ott majd mindenki a nyakamnak fog ugrani, holott én békésen akartam ezt megoldani és annyira diplomatikusan, amennyire ezt lehet.
Lelkileg még most is sakkban tart engem. :(
Az h nem ő lesz ott, hanem a szülei, és ezt ki is jelentette. Fogadok majd nekem fognak esni. Hiszen nem egy fenyegetést kaptam már a részükről. Nem merek elmenni addig.
Ezért is ajánlottam, meg a saját gondolataim miatt is azt, hogy egy bevásárlós helyen találkozzunk és adjuk oda egymásnak.
Nem TV-ről van szó, hogy fuvarozni kellene a dolgokat.
Attól kisebbek, de nekem több mindenem van ott, mint neki nálam(1).
Nem összedobálásról van szó. Éppen elmúltam 20.
És szerintem ebből nem lehet már semmi, de köszönöm a biztatásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!