Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akar menni külföldre dolgozni. Mit tegyek, hogy megakadájozzam? Tele vagyok kétségekkel, mi van ha valami baja lesz vagy megcsal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:35
41/56 A kérdező kommentje:
Ha ő kimegy nehogymár én fizessek mindent!
2013. jún. 12. 20:52
42/56 anonim válasza:
Együtt éltek ? Nyilván nem csak saját maga miatt,hanem a közös jövőtök miatt menne ki ! Biztos küldene haza pénzt !
43/56 A kérdező kommentje:
Igen együtt élünk, én mondtam neki, hogy em kell neki kint dolgoznia megélünk abból a pénzből amit kettőnk keres. Nem érti meg, hogy erre rámehet a kapcsolatunk.
2013. jún. 12. 21:10
44/56 anonim válasza:
Te meg azt nem érted meg, hogy neki meg van egy álma, amit meg akar valósítani.
45/56 A kérdező kommentje:
Minek menne 43 évesen külföldre? De a legrosszabb az az, hogy fel sem merül benne, hogy nem csalom e meg.
2013. jún. 12. 21:21
46/56 anonim válasza:
Mert csak. Én 40 évesen indultam el, és nem tartott vissza senki és semmi.
Értsd meg, mindenkinek mások az álmai, a céljai. Neki ez, ha meggátolod benne, bepalizod egy gyerekkel, akkor azért nem lesz hálás neked. Vagy melléállsz és támogatod, vagy szakítotok.
47/56 A kérdező kommentje:
De annyira félek, hogy megcsal. Egy férfi nem bírja sokáig szex nélkül.
2013. jún. 12. 21:43
48/56 anonim válasza:
Te tényleg ezen aggódsz?Nem kopik az el!Ha meg akar csalni megteszi itthon is nem kell külföldre menni hogy P..nát találjon,egyébként tényleg lehet az lenne a legjobb ha engednéd útjára mert te nem bízol meg benne ,bizalom nélkül nincs kapcsolat ő meg hagy találjon magának egy olyan nőt aki nem azon agyal non-stop hogy "vajon ha nélkülem lesz húsz percig kit fog megkefélni?"És javasolnám fordulj szakemberhez mert ez nem normális dolog.
49/56 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt ? Adott valaha okot arra,hogy gyanakodj,hogy féltékeny legyél ?Hidd el,nem azért megy,hogy skalpokat gyűjtsön ,egyébként is erre M.o.-n jóval nagyobb esély lenne . Nem arra kell gondolni,hogy de bezzeg pl.a Marcsinak is kiment a párja és agyra főbe csalta ,nem is maradtak együtt . Nem csak negativ példák vannak ! Van ahol még jobb lett minden,felértékelődött a kapcsolat ! :-) Én azt vallom,hogy ha egy ilyet nem vészel át a kapcsolat ,akkor idő kérdése csak és itt is ugyanarra a sorsra jutna .43 éves a párod ,már nem kisfiú ,biztos tisztában van azzal mit veszithet ! Ezt egy próbatételnek is fel lehet fogni ,kiderül mennyire is szeretitek egymást,ki tudtok e tartani . Nehéz lesz ,de bele lehet rázódni .Lehet ő is sűrűbben fog járni mint 3 hónap ,és te is mehetsz látogatóba .Az én párom eleinte max . 6 hetente járt haza ,de most már nagyon jó ,mert a főnöke felajánlotta (mivel nekünk gyerek is van ) ,hogy minden 2. hétvégére jöjjön haza .Légyszives gondold át ezt még egyszer .Belevágtok ,ha nem megy még mindig abba lehet hagyni ,de legalább megpróbáltátok .
50/56 anonim válasza:
..."De az a legrosszabb,hogy fel sem merül benne,nem csalom-e meg ."
Mennyire fontos neked a kapcsolat ? Gondolom nem csak a testiségről szól.Nem igaz ,hogy nem birja ki az ember x ideig szex nélkül .Ha ne ad'j isten lebetegedne és x ideig képtelen lenne együttlétre akkor is megcsalnád ? Máshol akarnád kielégiteni az igényeidet ? Hidd el ki lehet birni ,én is külföldön dolgozom,és ha hiszed ha nem egyszer sem csaltam meg a nejemet és nem is fogom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!