Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akar menni külföldre dolgozni. Mit tegyek, hogy megakadájozzam? Tele vagyok kétségekkel, mi van ha valami baja lesz vagy megcsal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:35
31/56 anonim válasza:
Ne akadályozd meg, mert az nem vezet jóra. Menj vele.
32/56 anonim válasza:
Hát te tényleg elmeháborodott vagy. :D Szakíts vele, nem érdemli meg, hogy egy bolonddal kelljen együtt lennie.
33/56 anonim válasza:
Egy vicc a hozzáállásod kedves kérdező ! Te magad űzöd bele abba,hogy megcsaljon ! Igy nem lehet hozzáállni a dolgokhoz ! Igaza van a párodnak,hogy ki akar menni ,ő legalább látja mi folyik ebben az országban ,és esélyt akar egy jobb életre !Menjen csak ki,teremtse meg a körülményeket hogy te is mehess utána .Ha gyerek lesz ,ő is előnnyel indul az életnek ott ! Az én párom is külföldön dolgozik ,több mint 2 éve .Hamarosan a gyerekünkkel mi is megyünk . Nálunk minden rendben ;-) ...de én nem is igy álltam a dolgokhoz !Nálatok hol a bizalom ??? Olvasd vissza magad,és gondolkozz el...ez a viselkedés nem vezet jóra !
34/56 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Had ne mondjam, hogy mit gondolok rólad te lúzer!!!!
2013. jún. 12. 19:40
35/56 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs itthagyni a családomat! Ha ez az idióta kimegy akkor menjen de többé ne is jöjjön vissza!
2013. jún. 12. 19:45
36/56 anonim válasza:
:-D Tőled nem vagyok nagyobb lúzer !!!!!! Szánalmasan viselkedsz ,igy a párodat nem csodálom,hogy elmarod ! Egyébként én nem bunkóztam veled,normális választ adtam ! Ennyi !!!!
37/56 anonim válasza:
"ha ez az idiota kimegy..." Hat, igy en nem szoktam beszelni a paromrol.
38/56 anonim válasza:
Érdekesen szereted...ha szereted egyáltalán a párodat !!! A párod mellett kellene állnod !Támogatnod kellene ! Bár úgy tűnik neked édesmindegy mi lesz !!! Felnőtt már a párod ,tud vigyázni magára és felelőséget vállalni a tetteiért . Kicsit több bizalmat kellene adnod a párodnak !
40/56 anonim válasza:
Ne haragudj,de hány éves vagy?14?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!