Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ki akar menni külföldr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ki akar menni külföldre dolgozni. Mit tegyek, hogy megakadájozzam? Tele vagyok kétségekkel, mi van ha valami baja lesz vagy megcsal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:35
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele menni mert nem adom fel a biztos állásomat a bizonytalanért cserébe. Tudom, hogy ha itthon maradna akkor is megcsalhatna de ha kimegy külföldre nagyobb rá az esély mert csak három havonta jöhet haza.
2013. jún. 12. 17:00
 12/56 anonim ***** válasza:
79%

Mar leirtak, vagy menj vele, vagy engedd el, es dontsd el, hogy megprobaljatok igy, vagy szakitsatok.

Mas opcio nem igazan lehetseges. Mindkettotoknek mennie vagy maradnia kene. Mi egyutt mozdultunk ki tobb, mint 5 eve, o elotte egy evvel akart mar jonni, de en meg tanultam, kertem, varjon meg, megvart.

Ha te nagyon nem akarsz kmenni kulfoldre, akkor vagy kimesz es utana nyomorultul erzed magad, vagy kozbe megvaltozik a velemenyed, beilleszkedsz, elhelyezkedsz. Habar ha valaki ugy indul neki, hogy nagyon nem akar, annak nem sok eselye van, hogy megvaltozzon a velemenye. Lattam egy kapcsolatot igy tonkremenni. Evek ota egyutt voltak, a srac ki akart jonni, a csaj nem, de vele jott. 2 het utan hazamentek, mellesleg szakitottak. A szemem elott tortent. A celnak egynek kell lenni. Ha egy par celjai ellentetesek, az megoli a kapcsolatot elobb vagy utobb.

Uljetek le es beszeljetek meg, dulore kell jutni, de az, hogy egyikotok kinozza a masikat (mondjuk te marasztalod es o erzi magat majd rosszul, vagy te engedsz, kimegy, mondjuk velemesz es utalni fogod a helyzetet)nem vezet jofele.

2013. jún. 12. 17:01
 13/56 anonim ***** válasza:
78%
Ha menni akar, nem kell visszatartani, és nem fontos most eldönteni, hogy mi legyen! Majd meglátjátok hogy működik e a tvákapcsolat vagy sem! elég akkor dönteni...
2013. jún. 12. 17:06
 14/56 A kérdező kommentje:
Mégis meddig várjak?? Úgysem fog működni a távkapcsolat. Ha szeretne nem hagyna el.
2013. jún. 12. 17:11
 15/56 anonim ***** válasza:
79%
Ő meg lehet, hogy azt mondja, hogy ha szeretnéd akkor nem akadályoznád meg, hogy megvalósítsa az álmait és vele mennél.
2013. jún. 12. 17:21
 16/56 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy úgy veszem le, hogy gyerek még nincs, lehet, hogy együtt sem éltek? Neked itt van biztos állásod, ő meg mindenképp ragaszkodik a külföldhöz, nem csak pár hónapra menne ki, hanem pár havonta járna haza. Szerintem ez így hosszú évekig nem tartható fenn, pláne hogy nincs közös cél (pl. hogy kimenj hozzá, vagy hogy ő összeszedi magát kicsit, hazajön, aztán közös jövőt alapoztok).

Megakadályozni nem tudod, meg nem is érdemes, mert később lehet, hogy megbánja, hogy nem ragadta meg a lehetőséget és akár kimondva, akár kimondatlanul téged fog hibáztatni.

Elképzelhető, hogy nem lesz közös jövőtök így.

2013. jún. 12. 17:42
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy jó és biztos állást itthon a családom közelében valószínűleg én sem adnék fel a bizonytalanságért külföldön. Sajnos láttam már olyanokat, felnőtt, meglett férfiakat, akik sírva jöttek haza. Olyanok is voltak persze persze sokan, aki megcsinálták a szerencséjüket, de ha már itthon megcsinálta az ember, vagy legalábbis egy stabil életszínvonalat alakított ki, nem biztos, hogy megéri kockáztatni. Főleg nem úgy, hogy az embere az elején a barátjára van utalva. Mert ilyenkor még azért nem annyira biztos a kapcsolat. Van, hogy még sok évnyi házasság után sem, nem hogy úgy, hogy még csak barát-barátnő.
2013. jún. 12. 17:48
 18/56 A kérdező kommentje:
Szerintem egy másik nő lehet a dologban.
 19/56 anonim ***** válasza:
87%

Az én férjem kamionos, és csak 5-6 hetente jár haza egy hétre. Mégsem csalja meg egyikünk sem a másikat! Sőt, az sem merül fel bennem, hogy nem szeret.

A húgom férje is külföldön dolgozik, csak két havonta jön haza egy hétre, A húgom itthon van a 3 kicsi gyerekkel. A kapcsolatuk mégis jól működik már 8 éve.

Ha szeretitek és megbíztok egymásban, közös az életcélotok, akkor a távkapcsolat is működik. Akár telefonon, akár neten lehet naponta kommunikálni egymással.

20/56 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem te hülye vagy. Nem csoda, hogy külföldre akar menni. :D
2013. jún. 12. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!